Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
ID: 110070069 SKU: 110070069

Delimano Brava set zdjela

Ukratko o proizvodu

Praktičan i sklopiv, ovaj set zdijela uštediće prostor u vašoj kuhinji. Dvije prikladne posude za miješanje, 2 cjediljke i sokovnik za citruse spremni su za rješavanje malih zadataka kuvanja, dok ih ergonomski dizajn čini jednostavnim za upotrebu. Inovativni dizajn omogućava sklapanje i slaganje svih 5 dodataka, čime se štedi prostor u vašem ormariću. Idealno za kuvanje, pečenje, mjerenje i pripremu limunade.

14,90 €
Delimano Brava set zdjela
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Praktičan i sklopiv, ovaj set zdijela uštediće prostor u vašoj kuhinji. Dvije prikladne posude za miješanje, 2 cjediljke i sokovnik za citruse spremni su za rješavanje malih zadataka kuvanja, dok ih ergonomski dizajn čini jednostavnim za upotrebu. Inovativni dizajn omogućava sklapanje i slaganje svih 5 dodataka, čime se štedi prostor u vašem ormariću. Idealno za kuvanje, pečenje, mjerenje i pripremu limunade.

Više informacija
Detalji proizvoda

Olakšajte pripremu obroku uz set Brava posuda

Nemate dovoljno prostora za odlaganje u kuhinji i pretrpani ste malim predmetima na svim prostorima za kuvanje? Predstavljamo set Delimano Brava posuda za miješanje! Savršen je za miješanje sastojaka, za tijesto, za salatu, čak i za cijeđenje citrusa. Inovativni dizajn čini ih da se međusobno uklope tako da ih je vrlo lako odložiti.

Delimano Brava Mixing Bowl Set

5 najčešće korištenih dnevnih kuhinjskih pomagala

Set uključuje 5 najčešće korištenih posuda u kuhinji. Doručak s omletom i limunadom, tjestenina za ručak ili salata za večeru - pronaći ćete svrhu svake posude. Set uključuje:

 • veliku posudu za miješanje (4,15l) sa anti-slip bazom i ručkama za salatu, nadolaženje tijesta, ili smjesu za palačinke,
 • mala posuda za miješanje (850ml) sa anti-slip bazom i ručkama za pripremu omleta, baby hrane, umaka, dressinga, marinade i raznih sosova,
 • malo sito, idealno za prosijavanje brašna, šećera, cijeđenje kukuruza, graška ili sitnog voća
 • veliko sito/cjedilo je odlično za pranje i pripremu salate, pranje svježeg ili kuvanog voća i povrća;
 • ručna citruseta za svježe citrus sokove
 • Delimano Brava Mixing Bowl Set

  Velika posuda za miješanje

 • Delimano Brava Mixing Bowl Set

  Veliko cjedilo

 • Delimano Brava Mixing Bowl Set

  Mala posuda za miješanje

 • Delimano Brava Mixing Bowl Set

  Srednje sito

 • Delimano Brava Mixing Bowl Set

  Ručna cjediljka za citruse

Ergonomsko i izdržljivo

Set posuda Delimano Brava vrlo je jednostavan za upotrebu - izvadite odgovarajuću posudu iz seta i sve spremite natrag. Komplet je izrađen od PP i najlona, ​​ne sadrži BPA i siguran je za vašu kuhinju. Kvalitetni materijali osiguravaju izdržljivost, pa ćete set koristiti dugo vremena. Zdjele su perive mašinski.

Delimano Brava Mixing Bowl Set
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star