Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
-52%
ID: 110016281 SKU: 110016281

Delimano Joy Cook It toster

Ukratko o proizvodu

Inovativni Joy Cook It toster je multifunkcionalni reverzibilni roštilj. Napravljen od nepropusnog premaza sa efektom Lotusa, ovaj toster se veoma lako čisti i dugotrajan je. Može se koristiti za različite vrste hrane - od slatke do slane. Prenosiv je i jednostavan za skladištenje, idealan dok kampujete ili putujete.

Puna cijena: 39,90 €


Specijalna cijena: 19,00 €

Delimano Joy Cook It toster
Proizvod je dostupan u centralnom skladištu, rok isporuke 1 mjesec.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Inovativni Joy Cook It toster je multifunkcionalni reverzibilni roštilj. Napravljen od nepropusnog premaza sa efektom Lotusa, ovaj toster se veoma lako čisti i dugotrajan je. Može se koristiti za različite vrste hrane - od slatke do slane. Prenosiv je i jednostavan za skladištenje, idealan dok kampujete ili putujete.

Više informacija
Detalji proizvoda

Novo inovativno rješenje za idealan obrok

Pripremite ukusnu hrskavu hranu za nekoliko minuta uz Delimano Joy Cook It toster - novo inovativno rješenje za male kuhinje. Sa premazom otpornim na ogrebotine, dizajnom koji se preklapa i kompaktnom veličinom, on će postati Vaš novi omiljeni kuhinjski aparat. Uz snagu od 700 W, uštedjet ćete i na potrošnji energije!

Spremite bilo koji obrok za samo nekoliko minuta

Delimano Joy Cook toster napravljen je za lijene kuvare i male kuhinje. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu i funkciji preklapanja, Vaša hrana će biti hrskava i sočna. Možete pripremati razne jela - pržene omlete, zdrava pileća prsa, ukusne pice, pa čak i slatke čokoladne deserte!

Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dimenzije Outside: 31,5 x 12 cm; Inside (plate): 21 x 11,5 cm; Oval heating plate (inside): 18 x 9 cm
Dodatne funkcije Power: 700 W
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star