Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
-50%
ID: 110066790 SKU: 110066790

Delimano Stone Legend Black Grill tiganj

Ukratko o proizvodu

Prepustite se ukusnom mesu sa roštilja, ribi, siru ili povrću tokom cijele godine uz pomoć Stone Legend Black Grill tiganja. Napravljen je od robusne kombinovane osnove emajla i ugljeničnog čelika sa neljepljivim Quantanium premazom i pravim česticama kamena, i tako obezbjeđuje savršen rezultat i ukusan roštilj koji svi vole. Dimenzije: 27x27 cm.

Puna cijena: 39,90 €


Specijalna cijena: 19,95 €

Delimano Stone Legend Black Grill tiganj
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Prepustite se ukusnom mesu sa roštilja, ribi, siru ili povrću tokom cijele godine uz pomoć Stone Legend Black Grill tiganja. Napravljen je od robusne kombinovane osnove emajla i ugljeničnog čelika sa neljepljivim Quantanium premazom i pravim česticama kamena, i tako obezbjeđuje savršen rezultat i ukusan roštilj koji svi vole. Dimenzije: 27x27 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Roštiljajte tokom cijele godine

Napravljen od čvrste baze, Stone Legend Black Grill tiganj idealan je za pravljenje ukusnog roštilja, dok takođe ostavlja linije profesionalnog izgleda na hrani. Dolazi u elegantnoj crnoj boji, pa ne samo da će hrana dobro izgledati, nego i osigurava da je spremate sa stilom.

Premaz od emajla za otpornost na ogrebotine

Emajlirani premaz doprinosi svojstvima koja ispunjavaju sve zahtjeve koje možete imati za posuđe. Osigurava da će vaš tiganj zadržati svoju boju tokom vremena i da hrana ne zagori. Tiganj je hemijski otporan što sprečava ulazak štetnih čestica u vašu hranu. Otporan je na ogrebotine i izdržljiv.

Quantanium premaz na nemasne i sočne šnicle

Dizajniran za brzo i ravnomjerno zagrijavanje, kao i za zadržavanje topline tokom prženja, Quantanium osigurava jednake rezultate svaki put. Njegova glatka i neporozna površina osigurava da će vaša hrana biti ravnomjerno pečena gdje god se nalazila na tiganju – i ne morate sipati previše ulja - dovoljna je jedna kap. Možete čak koristiti i metalan pribor jer je Quantanium premaz izuzetno čvrst i snažan.

Bilo da se radi o sočnim pilećim prsima ili drugoj vrsti mesa, ne samo da će vaša hrana izgledati sjajno sa prepoznatljivim roštiljskim linijama, već će biti sočna i ravnomjerno pečena.

Jednostavno održavanje

Quantanium osigurava da hranu možete izuzetno lako okretati i pomjerati po tiganju bez lijepljenja, a svi zagorjeli komadići uklanjaju se ručno ili u mašini za suđe.

S pravim kamenom i česticama od Titaniuma

Quantanium premaz je 100% netoksičan i može izdržati visoke temperature bez ispuštanja štetnih materija. Osim toga, sadrži pravo kamenje i čestice titanijuma koje postepeno puštaju toplinu hrani tako da prirodna vlaga, vitamini i minerali ostaju zaključani u njoj.

Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star