Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
Akcija
SKU: 99-1000087904

Dormeo Air+ Comfort dušek - na 24 rate

Ukratko o proizvodu

Air Comfort Plus je visokokvalitetni ergonomski dušek visine 27 cm sa 3 zone udobnosti, izrađen od nagrađivane Octaspring® tehnologije. Tvrdoća dušeka se može prilagoditi od srednje do tvrde, istovremeno pružajući prozračnost sa svojom džepičastom strukturom. Navlaka je periva. Takođe, sleduje Vas 100 noći probnog perioda i 15 godina garancije.

Od 469,90 € Od
Club5*: 446,41 €
Naručite svoj dušek na 24 rate i dobijate na poklon 2 rate gratis! Za više informacija o uslovima kupovine, ispunite narudžbu ili pozovite broj telefona koji vidite ispod dugmeta za naručivanje.
Dormeo Air+ Comfort dušek - na 24 rate
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Air Comfort Plus je visokokvalitetni ergonomski dušek visine 27 cm sa 3 zone udobnosti, izrađen od nagrađivane Octaspring® tehnologije. Tvrdoća dušeka se može prilagoditi od srednje do tvrde, istovremeno pružajući prozračnost sa svojom džepičastom strukturom. Navlaka je periva. Takođe, sleduje Vas 100 noći probnog perioda i 15 godina garancije.

Više informacija
Detalji proizvoda
 • Probni period od 100 dana

  Isprobajte Dormeo Air+ Comfort dušek na čak 100 noći i ukoliko Vam se ne svidi - vratićemo Vam novac.

 • 15 godina produžene garancije

  Dajemo Vam 15 godina garancije na ovaj dušek. To je 5.470 jutara kada ćete se probuditi naspavani i spremni za novi dan.

 • Naručite online

  Naručujete online po istim cijenama kao i u prodavnicama, a mi ćemo se pobrinuti za brzu i sigurnu dostavu.

Savršeni spoj modernog i tradicionalnog

 • Superiorna udobnost i kvalitetan san uz visinu od 27 cm.
 • Prilagodljiva tvrdoća zahvaljujući dvostranom jezgru.
 • Nevjerovana prozračnost - Octaspring® tehnologija pruža do 8x veću prozračnost od ostalih dušeka sa pjenom.
 • Džepičaste opruge pružaju dodatnu stabilnost i izdržljivost.
 • Adaptive® tretman prilagođava se trenutnoj temperaturi Vašeg tijela i grije Vas tokom hladnijih noći, a ljeti hladi.
 • Antibakterijski i hipoalergeni dušek, idealan za sve koji pate od alergija i astme.
 • Izrazito mekana navlaka dušeka obogaćena Tencel® modalnim vlaknima.
 • Periva navlaka.
 • 100 dana probnog perioda i 15 godina produžene garancije.
 • Proizvedeno u Evropi.
 • Mogućnost plaćanja na rate.

Da li ste znali?

Činjenica je da nedostatak sna utiče na imunitet. Istraživanja pokazuju smanjenje prirodnog imuniteta ćelija 70% nakon samo četiri ili pet sati sna. Rezultat je nemogućnost tijela da se izbori sa zaraznim virusima, kao što je korona. Srećom, ovaj se nedostatak u imunitetu poništava čim se vratite na dovoljan broj sati sna, tj. barem na sedam do devet sati sna.

Pogledajte strukturu dušeka

visina27cm

Zona 1

Zona 2

Zona 3

Dormeo Air Plus Comfort Mattress
Dormeo Air Plus Comfort Mattress

Pređite strelicom prekoKliknite na   za više detalja.

 1. 4 cm Ecocell® pjene

 2. 5 cm Octaspring® opruga

  Inovativne Octaspring opruge pružaju 3D prilagodljivost Vašem tijelu, a materijal ostaje čvrst i fleksibilan za maksimalnu udobnost.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 3. 3 cm Ecocell® pjene

 4. 10 cm "Last generation" džepičastih opruga

  Džepičaste opruge osiguravaju stabilnost dušeka.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 5. 3 cm Ecocell® pjene

 6. Periva navlaka sa 4 ručke

  Gornja navlaka se može skinuti pomoću patentnog zatvarača i oprati u veš mašini.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 7. Navlaka sa CleanEffect® zaštitom

  Osigurava jedinstvenu zaštitu od grinja, bakterija i nakupljanja vlage. Dušek će dugo biti svjež i čist.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 8. Adaptive tretman u navlaci

  Prilagođava se potrebama Vašeg tijela - grije Vas tokom hladnijih noći, a tokom toplijih hladi.

Dormeo Air Plus Comfort Mattress

Zašto Air+ Comfort?

Osigurajte kvalitetan san spavajući na Dormeo Air+ Comfort dušeku. Octaspring® tehnologija u kombinaciji s džepičastim oprugama pruža idealnu podršku tijelu tokom sna.

Dušek Comfort Air+ savršen je spoj tradicionalnog i novog. Kombinacija različitih tehnologija i dugogodišnjeg iskustva u izradi dušeka osiguravaju udobnost i kvalitet. Octaspring® opruge izrađene su od kvalitetne pjene i prilagođavaju se obliku i pokretima Vašeg tijela, bez obzira na to spavate li na boku, trbuhu ili na leđima.

Dušek koji se 100 % prilagođava Vama

Sada možete prilagoditi dušek prema Vašem načinu spavanja, bez obzira na Vašu visinu i težinu. Reverzibilna jezgra dušeka omogućava Vam da odaberete između mekše i tvrđe podloge za spavanje. Jednostavno preokrenite dušek i odaberite stranu koja Vam više odgovara.

Revolucionarne Octaspring® opruge pomjeraju se trodimenzionalno u svim smjerovima, osiguravajući fleksibilnu podršku Vašem tijelu. Dušek će se optimalno prilagoditi Vašoj težini i kretnjama kako bi Vaše tijelo tijekom spavanja bilo u što prirodnijem položaju.

Idealan dušek za parove

Kvalitetani Air+ Comfort dušek osigurava Vam spavanje bez kompromisa. Dvostruka jezgra dušeka omogućava Vam da odaberete između mekše i tvrđe podloge za spavanje. Takođe, spriječen je prijenos pokreta s jedne strane dušeka na drugu kako bi se u potpunosti osigurao kvalitetan i miran san.

Octaspring® tehnologija povezana s džepičastim oprugama

Octaspring® opruge inovacija su u industriji proizvodnje proizvoda povezanih sa spavanjem. Riječ je o tehnologiji koja kombinuje moderne materijale sa tradicionalnim dizajnom, te osigurava vrhunsku udobnost dušeka. Za razliku od običnih džepićastih opruga, Octaspring® opruge izrađene su od pjene i pružaju optimalnu potporu svim dijelovima tijela.

Octaspring® se pomjera trodimenzionalno u svim smjerovima, osiguravajući fleksibilnu podršku Vašem tijelu za vrijeme spavanja. Dušek će se optimalno prilagoditi Vašoj težini i kretnjama kako bi Vaše tijelo za vrijeme sna bilo u što prirodnijem položaju.

Air+ Comfort je idealan za sve koji

 • žele visok i udoban dušek
 • žele dušek sa optimalnom podrškom za cijelo tijelo
 • žele dušek sa hipoalergijskom i antibakterijskom zaštitom
 • traže dušek koji se prilagođava temperaturi tijela i ne prenosi pokrete sa jedne na drugu stranu
 • brinu o higijeni svog kreveta

i na kraju dana jednotavno vole da se naspavaju i odmore.

Brzo i jednostavno postavljanje

Vaš novi dušek će stići vakuumiran, omotan u 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani zbog zaštite prilikom transporta.

 • 1Dormeo Air Plus Comfort Mattress

  Pažljivo razrežite vanjsku foliju i pritom nemojte koristiti nož već makaze, kako ne biste probušili unutrašnju zaštitu.

 • 2Dormeo Air Plus Comfort Mattress

  Odmotajte vakuumski zamotani dušek na Vaš krevet. Pažljivo prerežite plastičnu vreću uz rubove i gledajte kako se dušek trenutno narasta, te potom uklonite vreću.

 • 3Dormeo Air Plus Comfort Mattress

  Pričekajte 6 sati da Vaš novi dušek u potpunosti poprimi svoj oblik!

Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Octaspring® Da
Anti - bakterijski tretman Da
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Harmony
Garancija 15 godina
Jezgro Gornja strana jezgra: pjenaste (Ecocell®), Donja strana jezgra: džepičaste opruge, Slojevi pjene: poliuretanska pjena (Ecocell®)
Materijal antibacterial treatment, Džepičaste opruge, Ecocell®, Oktaspring / pjenaste opruge
Navlaka Površinski materijal: 75% poliester, 24% modal, 1% elastin, Materijal sa bočnih strana: 64% polipropilen, 36% poliester, Materijal sa donje strane: 100% poliester
Periva navlaka Da
Tvrdoća Srednje tvrd
Visina 27 cm
Zone jezgra 3
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star