Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
Akcija
SKU: 99-1000167407

Dormeo Baby dušek V2 - na 24 rate

Ukratko o proizvodu

Spavanje je od vitalne važnosti za bebu i sigurno želite da Vaše dijete ima najbolji dušek kako bi se moglo odmarati. Dormeo Baby dušek V2 pruža čvrstu podršku koju ljekari preporučuju, s jezgrom od Ecocell® pjene koja se prilagođava bebinom tijelu. Vodootporan je, a uklonjiva i periva navlaka zajedno sa antibakterijskim CleanEffect® tretmanom održava dušek svježim i bez mirisa.

Od 119,90 € Od
Club5*: 113,91 €
Naručite svoj dušek na 24 rate i dobijate na poklon 2 rate gratis! Za više informacija o uslovima kupovine, ispunite narudžbu ili pozovite broj telefona koji vidite ispod dugmeta za naručivanje.
Dormeo Baby dušek V2 - na 24 rate
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Spavanje je od vitalne važnosti za bebu i sigurno želite da Vaše dijete ima najbolji dušek kako bi se moglo odmarati. Dormeo Baby dušek V2 pruža čvrstu podršku koju ljekari preporučuju, s jezgrom od Ecocell® pjene koja se prilagođava bebinom tijelu. Vodootporan je, a uklonjiva i periva navlaka zajedno sa antibakterijskim CleanEffect® tretmanom održava dušek svježim i bez mirisa.

Više informacija
Detalji proizvoda
 • 30 NOĆI BEZ RIZIKA

  Dušek je najbolje probati u spavaćoj sobi. Isprobajte dušek 30 noći, a ukoliko Vam ne odgovara, vraćamo Vam novac.

 • 6 GODINA GARANCIJE

  Čak 2.190 dana za predivna jutra i još ljepši dan.

 • PROIZVEDEN U EU

  Dušek je dizajniran i napravljen po najvišim standardima Dormea i EU

Bolji san za zdraviju i srećniju bebu

Spavanje je od suštinskog značaja za zdrav rast i razvoj, a pogotovo za bebe ili novorođenčad. Zato, kada kupujete dušek, želite samo najbolje za svoju bebu. Dormeo stručnjaci za san znaju kako da svako veče uspavimo svoje dijete, bez obzira na to koliko veliki ili mali. Sa dugogodišnjim iskustvom, znamo kako da dizajniramo savršen dušek, sa visokim standardima i najboljim materijalima.

Da li ste znali?

Činjenica je da nedostatak sna utiče na imunitet. Istraživanja pokazuju smanjenje prirodnog imuniteta ćelija 70% nakon samo četiri ili pet sati sna. Rezultat je nemogućnost tijela da se izbori sa zaraznim virusima, kao što je korona. Srećom, ovaj se nedostatak u imunitetu poništava čim se vratite na dovoljan broj sati sna, tj. barem na sedam do devet sati sna.

Zašto su tvrdi dušeci najbolji za bebe

Iako se mekši dušek može činiti prirodnim izborom za bebu, čvrsta površina za spavanje je zapravo bolja za odojčad. Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti utvrdio je da je glavni uzrok smrti beba u SAD sindrom iznenadne smrti odojčadi, koji je često izazvan gušenjem zbog previše meke površine za spavanje. 

 • Dormeo Baby Mattress V2
 • Dormeo Baby Mattress V2

Ecocell® pjena za čtvrstu, prilagodljivu udobnosti

Srce ovog dušeka je sloj Ecocell® pjene od 10cm, fleksibilne, 3D ćelijske strukture koja se prilagođava tijelu bebe i pruža čvrstu podršku koja joj je potrebna za ugodno spavanje. Jedinstveni dizajn omogućava odličan protok vazduha kako bi dušek bio suv i higijenski, pružajući bebi zdravije okruženje za spavanje i podršku kičme.

Vodootporan i periv

Dormeo Baby dušek V2 dolazi sa prekrivačem koji se po potrebi može skinuti i oprati. Navlaka je napravljena od viskoze, tkanine koja pomaže uklanjanju vlage i održava dušek svježim i udobnim za bebu. Unutrašnja strana navlake je laminirana, što je čini vodootpornim i štiti jezgro dušeka. Upotreba CleanEffect® tretmana protiv bakterija i protiv prašine povećava sigurnost, održava dušek svježim i bez neugodnih mirisa.Dormeo Baby Mattress V2

Napravljen po najvišim standardima, u dvije veličine i boje

Dušek za bebe u potpunosti je u skladu sa vodećim svjetskim standardom za dušeke i krevetiće. Dušek je dostupan u dvije veličine, 60x120 cm i 70x140 cm, u ružičastoj ili plavoj boji.

Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dormeo Program Dječiji program
Dormeo linija Grow
Materijal Ecocell®
Periva navlaka Da
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star