Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
-50%
SKU: 99-1000225714

Dormeo Black Diamond Snowflakes posteljina

Ukratko o proizvodu

Dajte svojoj spavaćoj sobi nov izgled sa novom Snowflakes posteljinom iz ekskluzivne Black Diamond kolekcije. Visokokvalitetne jastučnice i navlaka za jorgan napravljeni su od prirodnog pamuka sa luksuznim satenskim tkanjem. Dolazi u 2 boje, elegantna siva i kraljevsko pllava i ima zimski uzorak pahulja sa jedne strane kako bi mogli uživati u 4 kombinacije u jednom setu. Idealna za poklon voljenima.

Puna cijena: Od 39,90 € Od


Specijalna cijena: Od 19,95 € Od

Dormeo Black Diamond Snowflakes posteljina
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Dajte svojoj spavaćoj sobi nov izgled sa novom Snowflakes posteljinom iz ekskluzivne Black Diamond kolekcije. Visokokvalitetne jastučnice i navlaka za jorgan napravljeni su od prirodnog pamuka sa luksuznim satenskim tkanjem. Dolazi u 2 boje, elegantna siva i kraljevsko pllava i ima zimski uzorak pahulja sa jedne strane kako bi mogli uživati u 4 kombinacije u jednom setu. Idealna za poklon voljenima.

Više informacija
Detalji proizvoda

ZIMA JE VRIJEME ZA UDOBNE DANE U KUĆI

Kako noći postaju sve duže i hladnije, sve više vremena provodimo u domu. Zima je zbog toga idealno vrijeme za stvaranje ugodne i opuštajuće atmosfere unutar svoja 4 zida. Dom reflektuje naše vrijednosti, a uređivanje je savršeni bijeg od svakodnevnih dosadnih zadataka.

Nova posteljina daje nov izgled staroj spavaćoj sobi

Važno je svake sedmice promijeniti posteljinu kako bi spavali u što čistijem i zdravijem okruženju. Sada možete dodati ekskluzivan set svojoj kolekciji posteljina. Napravljena je od visokokvalitetnih materijala i ima 4u1 izgled koji će unijeti zimski duh u vaš dom.

Ekskluzivni kvalitet Black Diamond kolekcije

Kolekcija Black Diamond nudi ekskluzivnu liniju proizvoda svima koji se žele okružiti luksuzom. Svaka navlaka za pokrivač i jastučnica napravljene su od 100% prirodnog pamuka. Hipoalergijski materijal koji ne stvara elektricitet, savršen je za sve sa alergijama i osjetljivom kožom i odlično apsorbuje toplinu kako se ne bi pretjerano znojili noću. Satensko tkanje posteljini daje moderan i luksuzni izgled u vašoj spavaćoj sobi.

4u1 izgled

Navlaka i jastučnice imaju dva lica, što vam daje 4 izgleda u jednoj posteljini! Lako i brzo promijenite izgled spavaće sobe sa modernim jednobojnim kombinacijama ili zimskim uzorkom pahulja. Zimski set posteljine dolazi u dvije boje koje će se uklopiti u bilo koju sobu: elegantna siva i tamno plava. Radite svoje kombinacije boja i uzoraka cijele zime i stvorite stil sa vlastitim potpisom.

Jednostavno održavanje

Set je periv u mašini za veš na 60 °C. Dolazi u dvije veličine: 140 x 200 cm i 200 x 200 cm. Obije jastučnice i navlaka za pokrivač imaju patentni zatvarač kako bi promjena posteljine bila što lakša. Dio je ekskluzivne Black Diamond kolekcije za spavaću sobu. 

Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star