Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
-20%
SKU: 99-1000222573

Dormeo Mini Emotivne praznične sovice

Ukratko o proizvodu

Upoznajte 2 nove sovice koje su doletjele u porodicu sovica - Marry i Jolly! Ove predivne sovice su poklon za svakoga - mlade i stare koji se ne boje da pokažu svoja osjećanja. Svaka sovica je visoka 16 cm i pružiće vam makani zagrljaj, jer je punjena Wellsleep® mikrovlaknima. Tu je i specijalno dugme - pritisnite ga i sovice će svirati melodiju pjesme "Zvončići, zvončići"! 

Puna cijena: 9,95 €


Specijalna cijena: 7,96 €

Dormeo Mini Emotivne praznične sovice
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Upoznajte 2 nove sovice koje su doletjele u porodicu sovica - Marry i Jolly! Ove predivne sovice su poklon za svakoga - mlade i stare koji se ne boje da pokažu svoja osjećanja. Svaka sovica je visoka 16 cm i pružiće vam makani zagrljaj, jer je punjena Wellsleep® mikrovlaknima. Tu je i specijalno dugme - pritisnite ga i sovice će svirati melodiju pjesme "Zvončići, zvončići"! 

Više informacija
Detalji proizvoda

DIVAN POKLON KOJI ĆE DONIJETI UDOBNOST I RADOST OVE ZIME

Božićni i Novogodišnji praznici se približavaju, pa zašto sebe ili voljenu osobu ne počastite simpatičnim saputnikom koji se može grliti i koji će uvijek biti tu kada vam zatreba prijatelj, te je savršen za igranje, spavanje i maženje.

Dormeo Emotivne Mini Sovice pretvaraju ovu čarobnu pticu u dve šarmantne mekane igračke - Merry (bela) i Jolly (braon) koje ulivaju poverenje i radost, vrste prijatelja koje bismo svi voleli da imamo. Savršene su za spavać́u sobu ili igraonicu, a visoke su samo 16 cm i dovoljno su male da ih možete ponijeti bilo gdje i bilo kada.

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

LIMITIRANA KOLEKCIJA SOVICA KOJE PJEVAJU

Jolly (braon) i Merry (bijela) dolaze sa posebnim dugmetom - jednostavno ga pritisnite i cijela vaša porodica će uživati u pjesmi »Jingle bells«, za divno raspoloženje i idilične praznike ove godine.

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

KO SU MERRY I JOLLY?

Merry i Jolly su dvije nove sovice u porodici Dormeo Emotivnih Mini Sovica koje su hiljade djece širom Evrope zavoljele - zbog svog simpatičnog izgleda i višenamjenske upotrebe.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

  Merry

  Ho ho ho & hoo hoo hoo, tetka Merry vam želi srećan Božić! Svake zime ova bijela sova doleti iz daleka, da provede dragocjeno vrijeme sa svojom porodicom. Štipa dječije obraze, pomaže mami sovi da pripremi ukusnu gozbu, ukrasi drvo slatkišima i napravi hiljade fotografija za najljepše uspomene.

  Uvijek razmišlja o novim igrama i one uvijek postaju porodična tradicija - ove godine će organizovati karaoke veče, jer više od svega na svijetu voli pjevanje božićnih pjesama.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

  Jolly

  Siva sovica Jolly je najzabavniji i najsmješniji ujak koji za praznike donosi najveću radost. On voli stare božićne filmove, pravi kućne čestitke sa djecom i šalje ih drugim sovicama i pjeva božićne pesme.

  Obožava i noćne vožnje saonkama i pravljenje sniježnih sova sa šargarepom umesto kljuna. Porodici sovica za njega je uvek potrebno dodatno mlijeko i kolačići, jer ih obožava čak i više od Deda Mraza. I iako Jolly uvijek donosi mnogo poklona za cijelu porodicu, njegov najbolji poklon je neprocjenjiv - njegov glasan i srećan smijeh!

PRAVI BOŽIĆNI DUH LEŽI U DJEČIJEM SRCU

Dormeo Mini Sovice Merry i Jolly su mnogo više od super mekanih plišanih igračaka stvorenih da pomognu u širenju božićne radosti. Oni će ohrabriti djecu da nauče i razumiju dublje značenje ovog posebnog praznika.

 • Uz Merry i Jolly naučićete djecu da se božićna čarolija ne nalazi ispod drveta, već u našim srcima. To je vrijeme kada se usredsređujemo na porodicu, na međusobno njegovanje, na dijeljenje i darivanje vremena i na stvaranje doživotnih uspomena.
 • Uz Mery i Jolly naučićete djecu svoje porodične vrednosti i tradiciju. Ovo jača vezu između članova porodice, gradi kulturu i naslijeđe i pomaže razvoju ličnog identiteta djeteta.
Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

ISPUNJENE MEKIM, NJEŽNIM VLAKNIMA KOJA SE MOGU GRLITI

Tajna ovih nevjerovatnih sovica je u punjenju naprednim mikrovlaknima Wellsleep®, istog materijala koji Dormeo koristi u svojim nevJerovatno udobnim jastucima. Jedinstvena struktura vlakana stvara džepove vazduha koji ga održavaju laganim i mekanim.

Sovice su napravljene od 100% nježnih materijala od runa koji se odlični za kožu i zadržavaju boju nakon bezbroj pranja na 30 °C.

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass

POZDRAVITE DORMEO EMOTIVNE PRAZNIČNE SOVICE

Svaka Mini sovica od 16 cm ima i velikog prijatelja visokog oko 33 cm, to je šarmantna i meka 3u1 igračka, koju možete koristiti kao igračku, ćebe ili jastuk! Možete je ponijeti bilo gdje i uvijek je spremna za zagrljaj. Zar nije preslatko?

Upoznajte velike sovice

Dormeo Emotion Mini Owl Xmass
Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star