Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
SKU: 99-1000070001

Dormeo Fresh zaštita za dušek

Ukratko o proizvodu

Zaštitite svoj dušek Fresh zaštitom koja će držati prljavštinu daleko od njega, osigurati higijenske uslove i okruženje za spavanje bez mrlja, grinja ili alergena. Površina dušeka će postati mekana, udobna, prozračna i vodootporna. Odgovara za dušeke visine do 33 cm. Zaštita za dušeke je periva u mašini na 60 °C, na temperaturi koja ubija grinje. Dolazi u više dimenzija.

Od 20,90 € Od
Količine su veoma ograničene. Za širi izbor posjetite naše prodavnice.
Dormeo Fresh zaštita za dušek
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Zaštitite svoj dušek Fresh zaštitom koja će držati prljavštinu daleko od njega, osigurati higijenske uslove i okruženje za spavanje bez mrlja, grinja ili alergena. Površina dušeka će postati mekana, udobna, prozračna i vodootporna. Odgovara za dušeke visine do 33 cm. Zaštita za dušeke je periva u mašini na 60 °C, na temperaturi koja ubija grinje. Dolazi u više dimenzija.

Više informacija
Detalji proizvoda

Zaštita za dušek sa prirodnim materijalima

Ništa nije toliko blagotvorno kao odmor na kraju napornog radnog dana - odmor koji Vam svake noći pruža kvalitetan dušek. Zašto onda ne bi produžili vijek trajanja Vašeg dušeka sa zaštitom koja će ga efikasno štititi, a Vama pružiti udobnost prirodnih materijala?

Osigurajte čisto i zdravo okruženje za spavanje

Fresh zaštita za dušek će držati prljavštinu podalje od Vašeg dušeka, osigurati higijenske uslove i okruženje za spavanje bez mrlja, grinja ili alergena. Ne samo da će Vaš dušek ostati čist - tako ćete i produžiti životni vijek Vašeg dušeka.

Mekoća i udobnost 100% pamuka

Kada ste u potrazi za prirodnim okruženjem za spavanje, samo Vam 100% pamuk može garantovati mekani dodir prirode, koji je najbolji prijatelj osjetljivoj koži. Savršen za djecu, mlade, ali i za sve koji pate od alergija ili imaju osjetljivu kožu.

Vodootporni sloj će zaštititi Vaš dušek od mrlja

S obzirom na to da ne možete oprati svoj dušek, vodootporna zaštita će ga čuvati od mrlja i prljavštine. Ova zaštita za dušek je načinjena od prirodnog pamuka sa neprimjetnim poliuretanskim slojem koji će osigurati najveću moguću zaštitu, a istodobno pružiti mekoću pamuka.

Čvrstoća i dugotrajnost koja zadržava optimalnu prozračnost

Odlična svojstva pamuka, kao što su čvrstoća i dugotrajnost, izvrsno se nadopunjuju sa izuzetnom mekoćom i poboljšanom prozračnošću ove zaštite zadušek. Dostupne dimenzije su:

  • 90 x 190/200
  • 100 x 190/200
  • 120 x 190/200
  • 140 x 190/200
  • 160 x 190/200
  • 180 x 190/200
  • 200 x 190/200
Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Navlaka 100% cotton
Periva navlaka Da
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star