Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
-40%
ID: 110071580 SKU: 110071580

Dormeo Go! jastuk za putovanje

Ukratko o proizvodu

Go! jastuk za putovanje pravo je rješenje za sve koji žele putovati sa stilom. Jastuk dimenzija 40x25 cm periv je na temperaturi od 60 °C. Prozračna, prilagodljiva jezgra od memorijske pjene pruža vam udobnost tokom vaših putovanja. Prikladan za upotrebu u avionima, javnom prijevozu ili na kampovanju.

Puna cijena: 19,90 €


Specijalna cijena: 11,94 €

Dormeo Go! jastuk za putovanje
Stock: 1
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Go! jastuk za putovanje pravo je rješenje za sve koji žele putovati sa stilom. Jastuk dimenzija 40x25 cm periv je na temperaturi od 60 °C. Prozračna, prilagodljiva jezgra od memorijske pjene pruža vam udobnost tokom vaših putovanja. Prikladan za upotrebu u avionima, javnom prijevozu ili na kampovanju.

Više informacija
Detalji proizvoda

Dodatna udobnost na vašim putovanjima

Putovanja su uzbudljiva, ali dugotrajno putovanje u avionu, vlaku ili autobusu može postati neugodno nakon par sati. Postignite što ugodnije i opuštenije okruženje tokom vašeg putovanja pomoću Go! jastuka za putovanje. Kompaktan i praktičan, ovaj jastuk osigurava vam da stignete na svoje odredište odmorni.

Dobre stvari dolaze u malom pakovanju

Jastuk za putovanja Go! inovativno je rješenje za neugodna sjedišta u avionima, vozovima ili autobusima. Dimenzija 40 x 25 cm, jastuk je dovoljno kompaktan za odmaranje glave i vrata. Sadrži dodatni omot osigurava vam praktično odlaganje i održavanje higijene jastuka.

Memorijska pjena za prilagodljivu udobnost, CleanEffect za higijenu

Za razliku od ostalih putnih jastuka, Dormeo Go! putni jastuk sadrži tri najpopularnije tehnologije za kvalitetno spavanje i udobnost.

  • Memorijska pjena osigurava jastuku oblikovanje prema obliku vrata i glave i omogućuje jednaku raspodjelu težine i optimalnu potporu vašoj kičmi.
  • Posebne perforacije u pjeni osiguravaju poboljšanu prozračnost za veću svježinu i udobnost
  • AirX sustav održava optimalan protok vazduha kako bi jastuk ostao čist
  • Tretman CleanEffect®  pruža zaštitu od bakterija, mikroba i grinja te čini jastuk sigurnim za sve koji pate od alergija ili astme. Jastuk je u potpunosti periv na temperaturi od 60 °C.
Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Anti - bakterijski tretman Da
Dimenzije 40x25cm
Dormeo Program Spavanje
Jezgro Memory foam
Navlaka 35% viscose, 65% polyester composition
Oblik jastuka Jastuk za putovanje
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star