Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
SKU: 99-1000102244

Dormeo Mamut II krevet

Ukratko o proizvodu

Mamut krevet sa modernim okvirom i ravnim uzglavljem, dostupan u bijeloj i boji bijelog hrasta. Montira se veoma lako i jednostavno a prilagodljive stranice kreveta Vam omogućavaju da koristite dušeke različitih visina.

Od 189,90 € Od
Club5*: 170,91 €
Dormeo Mamut II krevet
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Mamut krevet sa modernim okvirom i ravnim uzglavljem, dostupan u bijeloj i boji bijelog hrasta. Montira se veoma lako i jednostavno a prilagodljive stranice kreveta Vam omogućavaju da koristite dušeke različitih visina.

Više informacija
Detalji proizvoda

Idealan izbor za svaku sobu

Spavajte udobno i prijatno u ovom modernom krevetu koji je izrađen od kvalitetnih materijala kako bi Vam služio dugi niz godina. Karakteriše ga izuzetno lijep i jednostavan dizajna, a podignut je 16 cm od poda tako da ćete imati dovoljno prostora za odlaganje bilo kojih stvari.

Dostupan je u 2 boje: bijeloj boji i boji bijelog hrasta- tako da možete pronaći savršenu kombinaciju za Vašu spavaću sobu.

Bez zvukova

Ako cijenite mirno i tiho okruženje dok odmarate, onda ćete obožavati ovaj krevet. Ne škripi i ne proizvodi nikakve zvukove koji bi mogli da uznemire Vas ili Vašeg partnera tokom noći.

Jednostavno postavljenje i održavanje

Niko ne voli nejasna uputstva i previše dodatnih djelova, tako da smo napravili okvir koji se sklapa veoma lako. Lak je za održavanje, jednostavno koristite sprej za čišćenje i osušite sa suvom krpom.

Kako pravilno da izmjerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

Detalji proizvoda

Mamut krevet je napravljen od masivnih ploča od laminitane iverice debljine 3,2cm koje pružaju optimalnu potporu svakom dušeku.

Možete podesiti 2 različite visine kako biste prilagodili okvir bilo kojem dušeku. Za duži vijek trajanja i dodatnu potporu, dodali smo 2 plastična nogara. (Napomena: nogari dolaze uz sledeće dimenzije: 140x200, 160x200 i 200x200).

Pakovanje

Mamut krevet dolazi u 3 paketa. Paketi su pažljivo odabrani i napravljeni na način kako bi se mogli slati regularnom poštom.

Napomena: letvice i dušeci nijesu uključeni.

86 cm 106cm/136cm/156cm/176cm/196cm 16 cm 40 cm 207cm
7cm 3,2 cm
Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dimenzije 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 i 180x200 cm.
Dormeo Program Dnevna soba
Dostupne boje white, white oak
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star