Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
SKU: 99-1000094630

Dormeo Siena klasični jastuk

Ukratko o proizvodu

Siena klasični jastuk je mekan, topao, udoban i možete ga koristiti tokom cijele godine. Napravljen je od specijalnih prozračnih mikrovlakana koji su savršeno prilagodljivi. Idealan je za sve položaje spavanja, a može se prati na 60℃.

Od 24,90 € Od
Club5*: 23,66 €
Dormeo Siena klasični jastuk
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Siena klasični jastuk je mekan, topao, udoban i možete ga koristiti tokom cijele godine. Napravljen je od specijalnih prozračnih mikrovlakana koji su savršeno prilagodljivi. Idealan je za sve položaje spavanja, a može se prati na 60℃.

Više informacija
Detalji proizvoda

Klasični jastuk za dobar san

Dormeo Siena klasični jastuk će Vam pružiti ugodan san tokom čitave godine. Ovaj mekani jastuk napravljen od glatke tkanine ima cik-cak šare i elegantu plavu traku oko ivica. Napunjen je Wellsleep® naprednim mikro-vlaknima kako bi se osigurala potpuna prozračnost i ekstremna mekoća. Od ovog jastuka možete očekivati samo najudobniji san.

Napredni materijali za maksimalnu izdržljivost

Dormeo Siena klasični jastuk je napravljen od Softdream mikrovlakana koja su snažna, izdržljiva, otporna na istezanje i skupljanje i brzo se suše. Zahvaljujući ovom materijalu moći ćete uživati u udobnosti jastuka koji pritom neće izgubiti svoj oblik, boju i ostale osobine.

Wellsleep® mikrovlakna za prozačnot i mekoću

Punjenje Siena jastuka je napravljeno od naprednih Wellneo® mikrovlakana kako bi bio prozračan i mekan. Jedinstvena struktura ovih mikrovlakana stvara vazdušne džepove koji jastuku daju dodatni volumen i čine ga izuzetno mekanim.

Pogodan za svakoga

Jastuk je pogodan za sve stilove spavanja: na boku, leđima ili stomaku. U potpunosti je periv na 60°C - temperaturi koja ubija grinje, tako da možete biti sigurni da uvijek spavate na čistoj i svježoj površini.

Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dimenzije 50x60 cm; 50x70 cm; 50x80 cm
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Comfort
Jezgro 100% Wellsleep® advanced
Navlaka 100% polyester (softdream micro fibres) cover filling: 100% polyester (Wellsleep® advanced)
Oblik jastuka Klasični oblik
Visina 20 cm
periv 60°C
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star