Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
-80%
SKU: 99-1000141845

Dormeo Silky Soft ćebe

Ukratko o proizvodu

Uživajte u trenucima opuštanja ispod Silky Soft ćebeta koje Vam osigurava toplinu i udobnost. Zahvaljujući elegantnom dizajnu, ćebe možete koristiti i kao dekorativni dodatak Vašem krevetu. Dolazi u dvije boje: sivoj i smeđoj. Ćebe dimenzija 140x160 cm je perivo na temperaturi od 30 °C.

Puna cijena: 29,90 €


Specijalna cijena: 5,98 €

Dormeo Silky Soft ćebe
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Uživajte u trenucima opuštanja ispod Silky Soft ćebeta koje Vam osigurava toplinu i udobnost. Zahvaljujući elegantnom dizajnu, ćebe možete koristiti i kao dekorativni dodatak Vašem krevetu. Dolazi u dvije boje: sivoj i smeđoj. Ćebe dimenzija 140x160 cm je perivo na temperaturi od 30 °C.

Više informacija
Detalji proizvoda

Za maksimalnu udobnost u vašem domu

Ušuškajte se ispod Silky Soft ćebta i prepustite se nevjerovatnoj udobnosti i mekoći. Ćebe je lagano i prozračno, te će vam pružiti potrebnu toplinu za vrijeme hladnih zima, ali i tokom prohladnih ljetnih noći.

Dormeo Silky Soft Blanket

Osigurana mekoća i osjećaj topline

Nema ničeg ljepšeg od opuštanja ispod mekanog i toplog ćebeta. Silky Soft ćebe pruža vam nevjerovatan osjećaj mekoće i topline tokom cijele godine. Odlično će se uklopiti kao dekorativni detalj, ali i poslužiti u trenucima opuštanja tokom hladnijih večeri.

Moderan i praktičan dodatak

Ovo praktično Dormeo Silky Soft ćebe dolazi u dvije moderne boje: sivoj i smeđoj, te u reverzibilnom dizajnu. Funkcionalno i dekorativno ćebe možete koristiti u svom domu, kancelariji, vrtu ili autu. Takođe, pogodno je za kampovanja, putovanja, kao i podloga za dječje igre. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i elegantnim bojama, ćebe će se uklopiti u svaku prostoriju.

  • Dormeo Silky Soft Blanket
  • Dormeo Silky Soft Blanket

Praktičan poklon

Lagano Silky Soft ćebe dolazi u dimenzijama 140 x 160 cm te je perivo u mašini. Odlično će se uklopiti kao dekorativni detalj, ali i poslužiti u trenucima opuštanja, što ga čini jedinstvenim poklonom za svaku osobu. 

Dormeo Silky Soft Blanket
Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dimenzije 140x160 cm
Dormeo Program Dnevna soba
Godišnje doba all year
periv 30°C
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star