Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
SKU: 99-1000196754

Dormeo Essentials Fitted čaršaf

Ukratko o proizvodu

Osvježite izgled vašeg kreveta koristeći Essentials čaršaf sa lastikom. Načinjen od 100% pamuka, ovaj praktični čaršaf osigurava vam maksimalnu udobnost tokom spavanja. Zaboravite na ružne nabore i skupljene čaršafe i uživajte u kvalitetnom i mirnom snu. Čaršaf dolazi u šest različitih boja i 7 veličina. 

Od 16,00 € Od
Club5*: 15,20 €
Dormeo Essentials Fitted čaršaf
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Osvježite izgled vašeg kreveta koristeći Essentials čaršaf sa lastikom. Načinjen od 100% pamuka, ovaj praktični čaršaf osigurava vam maksimalnu udobnost tokom spavanja. Zaboravite na ružne nabore i skupljene čaršafe i uživajte u kvalitetnom i mirnom snu. Čaršaf dolazi u šest različitih boja i 7 veličina. 

Više informacija
Detalji proizvoda

Za maksimalnu udobnost tokom spavanja

Dormeo zna da je temelj dobrog sna kvalitetna posteljina. Zato vam predstavljamo Essentials čaršaf sa lastikom koji će obnoviti vaš krevet i pomoći vam da postignete kvalitetan i miran san tokom cijele noći.

Čvrsta podloga Vašem dušeku uz savršeno prijanjanje

Zaboravite na naborane čaršafe koji se izvlače sa vašeg dušeka i uživajte u neometanom snu tokom cijele noći. Snažna lastika zadržava Essentials čaršaf uz dušek tokom cijele noći, bez straha od pomjeranja ili izvlačenja.

Načinjen od 100% pamuka

Pamuk je već vijekovima na cijeni zbog svoje nevjerovatne čvrstoće, mekoće i osjećaja koji pruža na koži. Zbog toga je idealan za izradu posteljine i odjeće. Njegova prirodna antistatička i hipoalergena svojstva, visokoupijajuće svojstvo i svojstvo čuvanja topline držat će temperaturu vašeg tijela optimalnom i ljeti i zimi.

Jednostavno održavanje

Čaršaf sa lastikom u potpunosti je periv u veš mašini na temperaturi od 60 °C. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, osigurana je postojanost boje tokom godina upotrebe.

Čaršaf za svaku spavaću sobu

Essentials čaršaf dolazi u šest elegantnih boja: krem, lila, zelenoj, cijan, plavoj i sivoj i prikladan je za upotrebu na dušecima do 30 cm visine. Dostupan je u sedam dimenzija: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm i 200 x 200 cm.

Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dormeo Program Dnevna soba
Dostupne boje blue, cream, mauve, zelena
Materijal 100% cotton
periv 60°C
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star