Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
ID: 110074455 SKU: 110074455

Dormeo Wedge kosi jastuk

Ukratko o proizvodu

Bez obzira na to spavate li u krevetu ili gledate televiziju, Wedge kosi jastuk dizajniran je da vam da dodatnu potporu i pomogne otkloniti bolove u kičmi. Bol u vratu i leđima, refluks, apneja u snu i problemi sa sinusima – sve su to problemi kojima ovaj jastuk može stati na kraj. Napravljen je od Ecocell® i memorijske pjene i ima perivu navlaku.

34,90 €
Dormeo Wedge kosi jastuk
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Bez obzira na to spavate li u krevetu ili gledate televiziju, Wedge kosi jastuk dizajniran je da vam da dodatnu potporu i pomogne otkloniti bolove u kičmi. Bol u vratu i leđima, refluks, apneja u snu i problemi sa sinusima – sve su to problemi kojima ovaj jastuk može stati na kraj. Napravljen je od Ecocell® i memorijske pjene i ima perivu navlaku.

Više informacija
Detalji proizvoda

DODATNA UDOBNOST

Mnogi bolovi i problemi uzrokovani su ili pogoršani lošim držanjem i, time, stavljanjem prevelikog pritiska na određene dijelove tijela. Sa potpornim kosim jastukom možete na brz i jednostavan način osigurati manje pritiska na gornji dio kičme za vrijeme spavanja, ali i sjedenja, kao kada čitamo ili radimo za računarom. Ovaj poseban jastuk napravljen je od  Ecocell® i memorijske pjene.

PROBLEM KOD LEŽANJA NA RAVNOM

Svi smo različiti. Nekim ljudima odgovara spavanje na ravnim površinama, dok je drugima to neudobno i sjutradan osjećaju loše posljedice.  Zato smo osmislili kosi jastuk za potporu koji donosi osjećaj olakšanja. Jastuk može pomoći ili olakšati:

  • Bol u vratu i leđima držeći kičmu u boljem položaju
  • Refluks kiseline sprječavajući kiselini iz želuca da uđe u dušnik  
  • Apneju u snu i hrkanje držeći disajne puteve otvorenima
  • Probleme sa disanjem držeći glavu i vrat u pravilnijem položaju

ECOCELL® I MEMORIJSKA PJENA

Jezgro jastuka napravljeno je od 23 cm Ecocell® pjene sa fleksibilnom strukturom koja se prilagođava vašem tijelu. Gornji sloj jastuka napravljen je od 2 cm memorijske pjene za dodatnu udobnost. Prozračan dizajn omogućava dobar protok vazduha, a navlaka je skidiva i periva u mašini za veš.

NIJE SAMO ZA SPAVANJE!

Naravno da ga možete koristiti za više aktivnosti, upotreba ne mora biti ograničena samo na spavanje. Jastuk vam može donijeti udobnost u više aktivnosti: uživajte u čitanju zanimljive knjige, gledajući film na kraju dugog dana ili radeći za računarom. Može se koristiti i na kauču ili na podu.

Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dimenzije 60x25x45
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Jezgro 2cm memory foam and 23cm Polyurethane foam (Ecocell®)
Navlaka 100% polyester; Inner cover: Air mesh, 100% polyester
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star