Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
62% + 10%
SKU: 99-1000195458

Fit Casual sandale

Ukratko o proizvodu

Doživite ljetne aktivnosti na posve nov način u udobnim Fit Casual sandalama. Pažljivo odabrani materijali i jedinstven dizajn osiguravaju vam maksimalnu udobnost tokom cijelog dana. Uskočite u ljetne sandale i započnite svoju novu avanturu.

Puna cijena: 29,90 €


Specijalna cijena: 14,95 €

Fit Casual sandale
Grafik veličina
Stock: 3
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Doživite ljetne aktivnosti na posve nov način u udobnim Fit Casual sandalama. Pažljivo odabrani materijali i jedinstven dizajn osiguravaju vam maksimalnu udobnost tokom cijelog dana. Uskočite u ljetne sandale i započnite svoju novu avanturu.

Više informacija
Detalji proizvoda

PRAVITE NAJBOLJE USPOMENE

Uskočite u Fit Casual sandale i započnite nove ljetne avanture. Zahvaljujući praktičnom i laganom dizajnu, sandale vam osiguravaju maksimalnu udobnost tokom svakodnevnih aktivnosti. Poznati zaobljeni đon osigurava vam stabilnost na svakom koraku. Ove elegantne Fit Casual sandale pristajaće uz svaku odjevnu kombinaciju.

Dopustite da vas obuzme sloboda kretanja i samopouzdano zaplešite u život.

Walkmaxx Fit Sandals Casual

SJEDNITE AKO ŽELITE, ALI ZA TIM NEĆE BITI POTREBE

Ne postoji riječ koja bi opisala koliko su udobne Fit Casual sandale. Možete u njima hodati cijeli dan, a da ne osjećate umorno. Ove moderne Fit Casual sandale osiguravaju vam lagani korak, gdje god pošli. Kombinacija jedinstvenog dizajna i zaobljenog đona pomaže vam u boljem držanju te smanjuje oticanje stopala nakon cjelodnevnog stajanja ili hodanja.

Walkmaxx Fit Sandals Casual

OSJEĆAJ LAKOĆE

Zbog posebne oblikovane EVA gume, Walkmaxx sandale daju osjećaj zadovoljstva vašim stopalima. U kombinaciji sa zaobljenim đonom, aktivira tjelesni balans i daje osjećaj lakoće tokom hodanja. Meka postava od mikrofibera omekšava vaš korak i daje bestežinski osjećaj.

 • Walkmaxx Fit Sandals Casual

  MIKROFIBER

  Mikrofiber pruža vašim stopalima mekoću. Savršena je alternativa koži. Izdržljiv, jednostavan za čišćenje i njegu.

 • Walkmaxx Fit Sandals Casual

  OBLIKOVANI EVA ĐON

  Eva đon je čvrst kako bi bili spremni za svakodnevne avanture, srednji đon pruža vam dodatnu mekoću i fleksibilnost. Osjetite bestežinski ugođaj apsorpcije šoka.

 • Walkmaxx Fit Sandals Casual

  ČIČAK TRAKA

  Za lakše i praktičnije obuvanje, prilagodite sandale vašim potrebama oko vaših zglobova i prstiju uz pomoć čičak mehanizma. Osjećajte se slobodno.

Kako pravilno da izmjerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

Kako da izmjerite dužinu stopala

Ako niste sigurni u tačnu veličinu i širinu svog sledećeg Walkmaxx para, rado ćemo vam pomoći.

Trebaju vam dva lista papira (A4), olovka i lenjir.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  OCRTAJTE STOPALO

  Stavite list papira na pod. Stanite ravno na papir, petama uz zid. Obavezno nosite čarape kakve namjeravate da nosite sa obućom. Osigurajte punu težinu na stopalima za najtačnije mjerenje. Ili vi ili neko drugi - polako ocrtajte vaše stopalo, osiguravajući da olovka i papir budu pod uglom od 90 stepeni.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  IZMJERITE DUŽINU I ŠIRINU

  1. Mjera od zadnjeg / središnjeg dijela pete do kraja najdužeg prsta.
  2. Izmjerite najširi dio stopala sa jednog na drugi kraj.

  Možete izmjeriti nekoliko puta, za što tačnije i preciznije rezultate.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  Pronađite svoju odgovarajuću veličinu

  Uporedite sa vrijednostima u tablici veličina.

  Napomena: Ako se nalazite između veličina, za dužinu stopala uvijek se odlučite za veću veličinu. Za širinu stopala - odaberite širinu kojoj ste najbliži.

Dimenzije za Fit Casual sandale

Dimenzija

Dužina stopala

(cm)

Širina stopala

(cm)

36 23,6 8,7
37 24,3 8,9
38 24,9 9,0
39 25,6 9,2
40 26,3 9,3
41 26,9 9,5
42 27,6 9,6
Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dostupne boje bež, crna, grey, roza
Dostupne veličine 36-42
Materijal: gornji dio (cipele) webbing
Materijal: unutrašnjost microsuede, molded EVA
Matrijal: spoljašnjost molded EVA
Walkmaxx linija Fit
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star