Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
SKU: 99-1000225756

Fit Elegant patike

Ukratko o proizvodu

Fit Elegant patike su napravljene od prozračne mreže i imaju karakterističan Walkmaxx zaobljeni đon. Ova vrsta đona vam omogućava da rasteretite mišiće leđa i nogu, a takođe obezbjeđuje pravilno držanje. Ne zamarate se dok hodate, tako da će svaka vaša šetnja biti uživanje. Elegantan dizajn čini ove cipele modernim dodatkom.

64,90 €
Club5*: 60,90 €
Fit Elegant patike
Grafik veličina
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Fit Elegant patike su napravljene od prozračne mreže i imaju karakterističan Walkmaxx zaobljeni đon. Ova vrsta đona vam omogućava da rasteretite mišiće leđa i nogu, a takođe obezbjeđuje pravilno držanje. Ne zamarate se dok hodate, tako da će svaka vaša šetnja biti uživanje. Elegantan dizajn čini ove cipele modernim dodatkom.

Više informacija
Detalji proizvoda

Suština udobnosti

Fit Elegant patike su elegantno i udobno rješenje za svakodnevne ili malo duže šetnje. Walkmaxx uvijek stavlja vašu udobnost na prvo mjesto!

Dobro osmišljen izbor materijala osigurava slobodu kretanja, prozračnost i lagan korak. Zahvaljujući tome, možete izvući maksimalnu radost od bližih i daljih putovanja.

Walkmaxx Fit Shoe Elegant

Saputnik u životnoj avanturi

Kratka šetnja ili istražujete atmosferu novog grada? Bez obzira gdje idete, Walkmaxx patike će postati vaš nezamjenjivi saputnik koji će se pobrinuti za dobro stanje vaših stopala.

Ako tražite i moderan dodatak i praktičnu obuću, ovaj model će savršeno ispuniti vaša očekivanja.

Walkmaxx Fit Shoe Elegant

Evo zašto ćete ih obožavati

Fit Elegant patike kombinuju napredna rješenja koja favorizuju zdravlje i udobnost vaših stopala. Provjerite koje tehnologije utiču na jedinstvena svojstva Walkmaxx cipela!

Zaobljeni đon

Ove Walkmaxx patike omogućavaju vam da održite ravnotežu i pravilno držanje dok hodate. Mišići se prilagođavaju položaju koji obezbjeđuje zaobljeni đon, što utiče na pravilan hod. Kao posljedica toga, lumbalni dio kičme i noge su potpuno rasterećeni, što smanjuje bol i druge tegobe. Dodatni, mekani uložak poboljšava udobnost, a neklizajući đon obezbjeđuje prijanjanje. Hodanje u takvim cipelama je čisto zadovoljstvo.

Walkmaxx Fit Shoe Elegant

Dodatna udobnost stopala

Uložak u Walkmaxx cipelama je napravljen od veoma izdržljivog materijala, a dodatno se prilagođava obliku stopala, pruža prozračnost i upija vlagu. Takođe pruža adekvatnu podršku i pretvara se u apsolutnu udobnost hodanja.

Walkmaxx Fit Shoe Elegant

Savršene za šira stopala

Dodatna prednost Walkmaxx cipela je posebna struktura sa širokim prostorom za stopala. Ovo utiče na slobodu kretanja, lakoću koraka i prozračnost. Ovo su prave cipele za široka stopala, tako da ne morate da brinete da će vam biti preuske!

Walkmaxx Fit Shoe Elegant
Kako pravilno da izmjerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

KAKO PRAVILNO DA IZMJERITE SVOJA STOPALA

Ako niste sigurni u tačnu veličinu i širinu svog sledećeg Walkmaxx para, rado ćemo vam pomoći.

Trebaju vam dva lista papira (A4), olovka i lenjir.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  OCRTAJTE STOPALO

  Stavite list papira na pod. Stanite ravno na papir, petama uz zid. Obavezno nosite čarape kakve namjeravate da nosite sa obućom. Osigurajte punu težinu na stopalima za najtačnije mjerenje. Ili vi ili neko drugi - polako ocrtajte vaše stopalo, osiguravajući da olovka i papir budu pod uglom od 90 stepeni.2

 • How to measure your foot - Step 2

  IZMJERITE DUŽINU I ŠIRINU

  1. Mjera od zadnjeg / središnjeg dijela pete do kraja najdužeg prsta.
  2. Izmjerite najširi dio stopala sa jednog na drugi kraj.

  Možete izmjeriti nekoliko puta, za što tačnije i preciznije rezultate.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  PRONAĐITE SVOJU ODGOVARAJUĆU VELIČINU

  Uporedite sa vrijednostima u tablici veličina.

  Napomena: Ako se nalazite između veličina, za dužinu stopala uvijek se odlučite za veću veličinu. Za širinu stopala - odaberite širinu kojoj ste najbliži.

Dimenzije za Fit Elegant patike

Dimenzija

Dužina stopala

(cm)

Širina stopala

(cm)

36 23,5 7,8
37 24,2 8,0
38 24,8 8,2
39 25,5 8,4
40 26,2 8,6
41 26,8 8,9
42 27,5 9,1
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star