Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Laura Amatti Naočare za sunce

Photo
Video

Podarite sebi malo glamura uz Laura Amati naočare za sunce. Klasičan mačiji dizajn pristaje svakom obliku lica. Posjeduju UVA/UVB filtere efikasno će zaštiti Vaše oči od opasnih sunčevih zraka. Polarizovana stakla smanjuju odsjaj, pojačavaju boje i čistoću. Ne birajte između stila i zaštite, odabertie oboje sa Laura Amati naočarima za sunce!

Laura Amatti Naočare za sunce
29,90 €
14,90 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 048
Proizvod je na stanju. Obzirom na situaciju sa pandemijom Coronavirusa, vrijeme dostave može biti nešto duže od uobičajenog.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Dodatne informacije
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Podarite sebi malo glamura uz Laura Amati naočare za sunce. Klasičan mačiji dizajn pristaje svakom obliku lica. Posjeduju UVA/UVB filtere efikasno će zaštiti Vaše oči od opasnih sunčevih zraka. Polarizovana stakla smanjuju odsjaj, pojačavaju boje i čistoću. Ne birajte između stila i zaštite, odabertie oboje sa Laura Amati naočarima za sunce!

Više informacija
Detalji proizvoda

Ostavite utisak

Laura Amatti naočare za sunce su dizajnirane za modernu ženu. Za ženu koja želi da ostavi utisak i koja želi da su sve oči uprte u nju.

Napravljene su u klasičnom mačijem obliku koji je savršen za bilo koji oblik lica. Sa svojim sofisticiranim izgledom Laura Amati načoare za sunce će dodati dašak luksuza svakoj odjevnoj kombinaciji. Laura Amatti logo je predivno uklopljen u okvir i učiniće da još više zablistate.

Stil i zaštita od sunca u jednim naočarima

Oči su ogledalo duše tako da treba da ih pazimo, pogotovo u sunčanom periodu. Sa Laura Amati naučarima nećete morati da pravite kompromis na stilu ili funkcionalnosti. Posjeduju kompletnu UVA/ UVB zaštitu od opasnih sunčanih zraka.

Sa svojim laganim i trajnim okvirom, zaboravićete da ih uopšte nosite. Uz svoje Laura Amati naočare dobićete futrolu gdje ih možete bezbjedno odložiti i dobijate krpicu za čišćenje uz pomoć koje će Vaše naočare izgledati kao nove svaki put kada odlučite da ih nosite.

Polarizovana sočiva daju vam oštar i jasan pogled na sve

Kroz sočiva Laura Amati naočara sve će izgledati uzbudljivije. Ne samo da efikasno štite Vaše oči, već polarizovana sočiva takođe:

 • Smanjuju odsjaj
 • Pojačavaju boje
 • Povećavaju čistotu
Dodatne informacije

U paketu dobijate:

 • 1x Laura Amatti naočare za sunce
 • 1x Laura Amatti futrolu za naočare
 • Krpicu za čišćenje

Tehničke informacije

 • Izdržljivi plastični okvir
 • Dimenzije okvira: širina 14,3cm, visina 5,3cm, dužina 14cm
 • Dužina sočiva: visina 4,6cm, širina 5,5cm
 • Razlika između sočiva: 1,8cm
Tehničke specifikacije
Dodate informacije Dimenzije rama: širina 14,3cm, visina 5,3cm, dužina 14cm

Dimenzije sočiva: visina 4,6cm, širina 5,5cm

Razmak između sočiva: 1,8cm
Materijal plastika
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star