Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

NAŠA ISTORIJA

SVAKI KORAK KOJI SMO NAČINILI U PROŠLOSTI DOVEO NAS JE TU GDJE SMO DANAS. NA SVAKOM KORAKU SVE VIŠE LJUDI PRIDRUŽILO SE NAŠEM PUTU U BUDUĆNOST!

Iako je brend Walkmaxx prilično mlad, naša misija pružanja udobnosti pri svakom koraku ostala je ista tokom godina i nastaviće se i u budućnosti.

Započeli smo kao kompanija sa jednim modelom obuće 2010. godine, a danas smo međunarodno poznat i uspješan brend sa preko milion zadovoljnih kupaca

2010

 

PUT OD HILJADU MILJA ZAPOČINJE JEDNOM CIPELOM.

Lansiramo prvi model cipela - Walkmaxx Black. Ovo je prvi korak u stvaranju brenda kojeg će uskoro zavoljeti hiljade ljudi.

2012

 

POKRET ZAPOČINJE.

Naš portfolio počinje da se širi kao odgovor na potrebe naših kupaca. Walkmaxx postaje prepoznata marka funkcionalne i udobne obuće širom Evrope sa 15+ modela.

2015

 

ŠTO NAS JE VIŠE, TO SMO SREĆNIJI.

Daljim proširenjem porfolija, sada nudimo preko 50 modela.

2016

 

KUPCI NA PRVOM MJESTU.

Razvijamo tri linije kako bismo udovoljili specifičnim potrebama kupaca i ublažili različite probleme povezane sa stopalima. Razvijamo liniju Fit, Pure i Comfort.

2017

 

DUH SLOBODE

Lansiramo našu prvu kolekciju sa fokusom na vrhunsku udobnost, koja promoviše slobodu kretanja i daje rezultate aktivnog i zdravog života.

2019

 

STILIZOVANJE.

Naša Trend linija sa svojim inovativnim dizajnom važan je korak ka modernijem dizajnu obuće.

2020

 

DESET GODINA UDOBNOSTI

Obilježavamo 10. godišnjicu impresivnim brojevima - prodali smo gotovo 7 miliona pari obuće u više od 20 zemalja

2021

 

KORAK U BUDUĆNOST.

Pozdravljamo novu liniju obuće sa novim ravnim đonom, koja se odlikuje savršenom kombinacijom nevjerovatne udobnosti i modernog dizajna.

WALKMAXX PREDUZIMA VAŽNE KORAKE NAPRIJED.

U Walkmaxx porfoliju predstavićemo našu prvu održivu kolekciju obuće - Walkmaxx Green. Minimizirajući negativni uticaj na okolinu, osiguravamo da naši kupci mogu da donesu odgovorne odluke i igraju svoju ulogu u stvaranju bolje budućnosti. Naš dizajn je zasnovan na prozračnoj i laganoj obući koja je izuzetno prilagodljiva individualnom obliku stopala i izgleda odvažno i savremeno.

Jedna mudra osoba jednom je rekla: da smo trebali da stojimo u mjestu, imali bismo korjenje umjesto stopala. Mi u Walkmaxx timu dodajemo na to i da svaka velika avantura u životu započinje samo jednim korakom. Mi brinemo da on bude udoban.

  • Walkmaxx je ponosan na čak 90% zodovoljnih korisnika.

  • Prosječan kupac Walkmaxx brenda posjeduje 3 para Walkmaxx obuće.

  • Walkmaxx vam pruža vrhunsku udobnost pri svakom koraku.