Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

NAŠA TEHNOLOGIJA

DA BISTE UŽIVALI U ŽIVOTU IZVAN ZONE KOMFORA, NAJPRIJE MORATE TAMO ZAKORAČITI.

Obuća je mnogo više od parčeta garderobe, jer nam stopala čini toplim i sigurnim na neravnom terenu. A udobnost je puno više od pukog osjećaja. Kada govorimo o Walkmaxx obući, ona je udobnost, osjećaj slobode i kada izgledate i osjećate se najbolje moguće. Ona je pouzdanost u svakom koraku, svakog dana, u svakoj prilici.

Za takav visok nivo nosive udobnosti , okrećemo se najnovijim inovativnim tehnologijama u našoj industriji i koristimo samo najbolje materijale koji osiguravaju poboljšane performanse.

WALKMAXX ORIGINALS

Poznati zaobljeni Walkmaxx đon razvijen je u Nemačkoj, kao inovativan đon koji će imitirati prirodno kretanje stopala i hodanje bosih nogu, a time ujedno poboljšati udobnost. Naša misija kod stvaranja Walkmaxx Originals modela bila je da unesemo energiju u svakodnevni život ljudi i da ih nadahnemo da se više kreću.

STRUKTURA

 • SPOLJNI DIO

  Đon se odlikuje neklizajućim dnom, širokim prostorom na prstima i odličnom izdržljivošću. Ove se funkcije ujedinjuju pružajući bolje držanje tijela i aktivaciju mišića, nevjerovatnu podršku i udobnost. Ovo je super podsticaj da duže ostanete aktivni.

 • ULOŽAK

  Naš uložak dizajniran da bude vrlo lagan, štedi energiju i apsorbira udarce. Ove tehnološke osobine rezultiraju ravnomjernom raspodjelom tjelesne težine, pružajući vam osjećaj kao da hodate bosi.

 • GORNJI DIO

  Kada ste zadovoljni izgledom obuće, osjećate se udobno i puni samopouzdanja noseći je. Gornji dio Walkmaxx obuće posjeduje funkcionalnu i estetsku privlačnost. Jednostavno obuvanje i klasični savremeni dizajn dobitna su kombinacija za fizičko i emocionalno zadovoljstvo.

WALKMAXX TREND

Ravan Walkmaxx đon je duša naše linije, dizajnirana tako da se osjećate potpuno slobodno. Razvijen je kako bi vam obezbjedio cjelodnevnu udobnost, bez obzira na vaše potrebe - za stajanje po cijeli dan, uživanje u šetnji, radu ili putovanju. Željeli smo da se osjećate kao da vam je čitav svijet pod nogama, u bilo kom smjeru odlučili da idete. Jer uz Walkmaxx Trend obuću, gdje god krenuli, nosite udobnost sa sobom.

STRUKTURA

 • SPOLJNI DIO

  Što se tiče dizajna đona, stabilnost je ključna. Možete se osloniti na našu obuću kako biste osnažili svoje performanse pokreta, uravnotežili tijelo i pozitivno uticali na svoje samopouzdanje pri svakom koraku.

 • ULOŽAK

  Vrhunski materijali uloška daju izvanredne rezultate, čineći obuću laganom, apsorbujućom i amortizirajućom od peta do prstiju. Nošenje obuće je izuzetno prijatno i ugodno iskustvo, jer čini svaki korak laganim, čak i u vašim najaktivnijim danima.

 • GORNJI DIO

  Savremene linije, glatka završna obrada i dodatna bočna potpora osiguravaju da vam naša obuća pristaje poput rukavice. Zaljubićete se u savršenu kombinaciju udobnosti i stila i podršku koju pruža naša obuća. U svemu što volite da radite.