Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
SKU: 99-1000225761

Green Knit patike

Ukratko o proizvodu

Hodamo ka udobnoj i zdravoj budućnosti, zbog čega uvodimo ekološke materijale u najnovije Knit Green patike. Na ovaj način brinemo ne samo o vašoj udobnosti, već i o životnoj sredini. Nove Walkmaxx patike imaju izuzetno mekan uložak koji se prilagođava stopalu, a takođe su lagane, fleksibilne i pružaju maksimalnu udobnost.

74,90 €
Club5*: 70,90 €
Green Knit patike
Grafik veličina
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Hodamo ka udobnoj i zdravoj budućnosti, zbog čega uvodimo ekološke materijale u najnovije Knit Green patike. Na ovaj način brinemo ne samo o vašoj udobnosti, već i o životnoj sredini. Nove Walkmaxx patike imaju izuzetno mekan uložak koji se prilagođava stopalu, a takođe su lagane, fleksibilne i pružaju maksimalnu udobnost.

Više informacija
Detalji proizvoda

Hodajte ka zelenoj budućnosti

Napravljene od recikliranih materijala i sa naprednim Ultimax đonom koji im pruža laganu i odličnu amortizaciju sa visokim odskokom, ove patike će brzo postati vaše omiljene.

Delimično su napravljene od održivih materijala. Reciklirani materijal koji se koristi u patikama je napravljen od PET boca, tako da sa ovim patikama ne samo da izgledate i osjećate se sjajno, već doprinosite i dobrobiti naše planete.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Prozračnost - ne vlaga

Materijal na spoljnoj strani patika garantuje fantastičnu prozračnost. Reč je o izuzetno prozračnim patikama, dodatno obogaćenim posebnim umetkom koji upija vlagu. Čak i tokom vrelog ljeta, stopala ostaju svježa tokom cijelog dana. Ove patike su takođe izuzetno lagane, tako da ih možete lako spakovati za putovanje. Možete da ih nosite gdje god se nalazite, a ako ih zaprljate, lako ih možete oprati u mašini za pranje veša.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Otkrijte novi nivo udobnosti

Walkmaxx brend ne pravi kompromise. To dokazuje da se ekološki prihvatljivi materijali mogu koristiti za kreiranje obuće koja pruža najveću udobnost. Nove mrežaste patike imaju mnogo karakteristika koje vas neće iznevjeriti gdje god hodate.

Specijalni Ultimax đon 

Posebno profilisani đon od materijala koji sadrži sitne vazdušne mehuriće je izuzetno lagan i pruža veliki odskok pri hodu, odnosno osjećaj opružnog koraka. Ovaj mehanizam znači da kada stavite nogu na tlo, materijal đona se blago skuplja i onda se vraća u prvobitni oblik za sledeći korak. Pored toga, sigurno ćete cijeniti meko i udobno središte cipele i visoko prianjanje zahvaljujući gumenoj površini đona.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Dodatna udobnost stopala

Uložak unutar patike je napravljen od mekog, prilagodljivog, ali izuzetno izdržljivog materijala. Osim udobnosti, pruža i prozračnost i upijanje vlage. Odgovarajuće profilisanje garantuje siguran korak i podršku vašim stopalima tokom cijelog dana.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Korak u pravom smjeru

Noseći ove izuzetno udobne Walkmaxx patike, ne samo da obezbjeđujete najbolje moguće uslove za svoja stopala, već doprinosite i zaštiti životne sredine. Briga o životnoj sredini ide ruku pod ruku sa visokim kvalitetom korišćenih materijala i upotrebom Vaše nove patike su prozračne, lagane, udobne i bezbjedne, a takođe vam štede energiju tokom hodanja.

Walkmaxx Sneaker Knit Green
Kako pravilno da izmjerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

KAKO PRAVILNO DA IZMJERITE SVOJA STOPALA

Ako niste sigurni u tačnu veličinu i širinu svog sledećeg Walkmaxx para, rado ćemo vam pomoći.

Trebaju vam dva lista papira (A4), olovka i lenjir.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  OCRTAJTE STOPALO

  Stavite list papira na pod. Stanite ravno na papir, petama uz zid. Obavezno nosite čarape kakve namjeravate da nosite sa obućom. Osigurajte punu težinu na stopalima za najtačnije mjerenje. Ili vi ili neko drugi - polako ocrtajte vaše stopalo, osiguravajući da olovka i papir budu pod uglom od 90 stepeni.2

 • How to measure your foot - Step 2

  IZMJERITE DUŽINU I ŠIRINU

  1. Mjera od zadnjeg / središnjeg dijela pete do kraja najdužeg prsta.
  2. Izmjerite najširi dio stopala sa jednog na drugi kraj.

  Možete izmjeriti nekoliko puta, za što tačnije i preciznije rezultate.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  PRONAĐITE SVOJU ODGOVARAJUĆU VELIČINU

  Uporedite sa vrijednostima u tablici veličina.

  Napomena: Ako se nalazite između veličina, za dužinu stopala uvijek se odlučite za veću veličinu. Za širinu stopala - odaberite širinu kojoj ste najbliži.

Dimenzije za Knit Green patike

Dimenzije

Dužina stopala

(cm)

Širina stopala

(cm)

36 23,4 8,0
37 24,0 8,2
38 24,7 8,4
39 25,4 8,5
40 26,0 8,7
41 26,7 8,9
42 27,4 9,0
43 28,0 9,2
44 28,7 9,4
45 29,4 9,5
46 30,0 9,7
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star