Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
ID: 110070317 SKU: 110070317

Rovus Uređaj protiv komaraca

Ukratko o proizvodu

Uređaj za zaštitu od insekata ekološko je rješenje za vaš dom. Kombinacija UV svjetla koje mami insekte i ciklonski ventilator koji ih usisava osiguravaju maksimalnu učinkovitost uređaja. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i USB napajanju, uređaj možete koristiti unutar ili izvan vašeg doma.

19,90 €
Club5*: 9,95 €
Rovus Uređaj protiv komaraca
Stock: 2
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Uređaj za zaštitu od insekata ekološko je rješenje za vaš dom. Kombinacija UV svjetla koje mami insekte i ciklonski ventilator koji ih usisava osiguravaju maksimalnu učinkovitost uređaja. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i USB napajanju, uređaj možete koristiti unutar ili izvan vašeg doma.

Više informacija
Detalji proizvoda

Za dom bez insekata!

Riješite se dosadnih insekata i buba koji dolaze sa toplijim danima pomoću praktičnog uređaja protiv insekata. Osigurajte sebi i vašim najmilijima opuštajuće okruženje tokom toplih ljetnih večeri, bez neugodnog zujanja i uboda.

Rovus Pest Repeller

UV svjetlo i ciklonsko usisavanje

Ovaj kompaktan aparat protiv insekata sadrži UV svjetlo talasne dužine 395-405 nm koja privlači insekte na uređaj. Nakon što se približe, snažan unutarnji ventilator stvara ciklonsko usisavanje koje hvata sve leteće insekte.

Rovus Pest Repeller

Zaboravite na štetne hemikalije

Tradicionalno rješavanje insekata često uključuje upotrebu otrovnih sprejeva ili hemikalija. Iako mogu biti učinkoviti, takvi načini predstavljaju opasnost za ljude i kućne ljubimce i štetni su za okolinu. Hemikalije se zadržavaju u vazduhu koji udišemo, zadržavaju se na površinama u našem domu i mogu uzrokovati iritacije osobama sa alergijom.

Rovus Pest Repeller
 • Rovus Pest Repeller

  UV svjetlo

  UV svjetlo privlači insekte i mami ih bez hemikalija ili otrova.

 • Rovus Pest Repeller

  Snažan ciklonski ventilator

  Snažan ciklonski ventilator učinkovito usisava insekte. Nakon upotrebe, uklonite dno uređaja i ispraznite sadržaj u smeće.

 • Rovus Pest Repeller

  Bez neugodnih mirisa

  Kako ne koristite hemikalije ili pesticide, uklanjanje insekata pomoću uređaja ne stvara neugodne mirise.

USB punjenje za praktičnu upotrebu

Ovaj moderan i elegantan uređaj protiv insekata može se napajati pomoću USB veze. Kompaktan i lagan, uređaj je praktičan za upotrebu u vašem domu ili na otvorenom. Ponesite ga na kampovanje, ribolov ili piknik. Jednostavno uključite USB kabal u izvor napajanja i uživajte u opuštajućoj večeri bez komaraca.

Rovus Pest Repeller

Jednostavno održavanje

Nakon korištenja uređaja, jednostavno uklonite dno i ispraznite sadržaj u smeće. Iznenadićete se koliko insekata pametna kombinacija UV svjetla i ciklonskog ventilatora može prikupiti preko noći.

Rovus Pest Repeller

Paket uključuje:

 • 1x glavnu jedinicu
 • 1x USB punjač
 • 1x uputstvo za upotrebu
Rovus Pest Repeller
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star