Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
ID: 110042031 SKU: 110042031

Rovus Spray Mop Plus čistač

Ukratko o proizvodu

Spray Mop Plus ćistač je poboljšana verzija svog prethodnika, a osigurava efikasno čišćenje Vašeg doma. Dolazi sa dodatnom četkom za uklanjanje i najtvrdokornijih mrlja. Praktičan za suvo i mokro čišćenje, kao i za sve vrste površina. Uz čistač dolazi i periva navlaka.

39,80 €
Club5*: 37,81 €
Rovus Spray Mop Plus čistač
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Spray Mop Plus ćistač je poboljšana verzija svog prethodnika, a osigurava efikasno čišćenje Vašeg doma. Dolazi sa dodatnom četkom za uklanjanje i najtvrdokornijih mrlja. Praktičan za suvo i mokro čišćenje, kao i za sve vrste površina. Uz čistač dolazi i periva navlaka.

Više informacija
Detalji proizvoda

Efikasno čišćenje bez napora

Zaboravite na mukotrpno čišćenje tvrdokornih mrlja starom krpom i kantom punom vode. Predstavljamo Vam poboljšanu verziju Spray Mop čistača koji dolazi sa četkom za uklanjanje i najtvrdokornijih mrlja.

Uživajte u čišćenju bez napora i saginjanja. Jednostavan za upotrebu, Spray Mop Plus čistač prikladan je za sve vrste površina.

 

Višenamjenski čistač za čiste podove

Zahvaljujući višenamjenskom Spray Mop Plus čistaču u nekoliko poteza možete uživati u čistim podovima bez mrlja i nereda.

Riješite se prljavštine i blata na ulazu, obrišite prolivenu tečnost u kuhinji ili očistite kupaonicu bez saginjanja i nepotrebnog ribanja.

Rovus Spray Mop Plus

Sigurno i učinkovito čišćenje

Uz Spray Mop plus čistač dolazi i poboljšani sprej za raspršivanje vode koji osigurava optimalno raspršivanje bez kapanja. Spray Mop Plus siguran je za sve površine, uključujući:

 • Rovus Spray Mop Plus

  Drvene podove

 • Rovus Spray Mop Plus

  Vinilne ploče

 • Rovus Spray Mop Plus

  Laminat

 • Rovus Spray Mop Plus

  Pločice

Višenamjensko čišćenje

Spray Mop Plus osigurava čiste podove sa samo jednim zamahom. Opremljen perivom navlakom od mikrovlakana i integrisanim raspršivačem, nudi 3 vrste čišćenja:

 • Mokro čišćenje
 • Suvo čišćenje
 • Ribanje tvrdokornih mrlja

Ovaj multifunkcionalni čistač za podove ne zahtijeva električnu energiju i koristi samo malu količinu vode i deterdženta. Navlaka čistača je periva i namijenjena je za višekratnu upotrebu.

Rovus Spray Mop Plus

Lagan i kompaktan

Jednostavan za upotrebu, Rovus čistač ima bazu koja se okreće za 360° za lakše čišćenje teško dostupnih mjesta.

Posebno dizajnirana aluminijska ručka čvrsta je i lagana, a spremnik za tekućinu i ergonomska drška osiguravaju jednostavno čišćenje. Zaboravite na kante, krpe ili četke i uživajte u blistavim podovima u nekoliko poteza.

Rovus Spray Mop Plus
Kako pravilno da izmjerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

Set uključuje:

 • Rovus Spray Mop Plus čistač
 • 1x krpu za čišćenje
 • 1x dodatak za tvrdokorne mrljeRovus Spray Mop Plus čistač
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star