Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
62% + 10%
SKU: 99-1000166710

Fit Signature muške patike

Ukratko o proizvodu

Za maksimalnu udobnost tokom svakodnevnih aktivnosti predstavljamo vam Fit AW muške patike. Njihov sportski, ali i elegantan izgled upotpunjuje udobnost koja će umanjiti i spriječiti umor i oticanje nogu. Zahvaljujući modernom dizajnu, patike su pogodne za sve prilike. Dostupne su u tamno sivoj, smeđoj i tamno plavoj boji. 

Puna cijena: 39,90 €


Specijalna cijena: 19,95 €

ODREĐENE KOLIČINE DOSTUPNE U NAŠOJ PRODAVNICI U HERCEGOVAČKOJ BR.14 U PODGORICI.
Fit Signature muške patike
Grafik veličina
Stock: 3
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Za maksimalnu udobnost tokom svakodnevnih aktivnosti predstavljamo vam Fit AW muške patike. Njihov sportski, ali i elegantan izgled upotpunjuje udobnost koja će umanjiti i spriječiti umor i oticanje nogu. Zahvaljujući modernom dizajnu, patike su pogodne za sve prilike. Dostupne su u tamno sivoj, smeđoj i tamno plavoj boji. 

Više informacija
Detalji proizvoda

SVAKODNEVNA UDOBNOST BEZ KOMPROMISA

Nikada nećete morati birati između mode ili udobnosti. Uz Fit Signature patike imate sve. Vašu dnevnu rutinu će upotpuni uložak od memorijske pjene koja ublažava svaki vaš korak. Nema više umornih stopala koja vas sprečavaju da uživate u svakodnevnim aktivnostima – bilo da je u pitanju večernji izlazak u grad ili samo mirna šetnja gradskim parkom. Izgledaćete nevjerovatno i osjećati se sjajno tokom cijelog dana.

Walkmaxx Fit Shoes Signature

BILO GDJE, BILO KADA

Najbolji modni drug na nozi kojeg ćete ikad imati. Nikad vas neće iznevjeriti i uvijek će vas čuvati i priuštiti vam elegantan izgled, kud god vas život mogao odvesti. Lagane, ali čvrste Fit Signature patike obezbjeđuju maksimalnu udobnost bez obzira na teren kojim idete.

Walkmaxx Fit Shoes Signature

OTKRIJTE RADOST UDOBNE OBUĆE

Izgledajući sjajno od glave do pete, osjetićete slobodu kretanja koju pruža zaobljeni đon. Oslobodite se stresa pojačavanjem tjelesnih performansi i vratite ravnotežu tijelu i životu. Osjetićete lakoću EVA đona i prostranost patike kao nikad prije. Ulijevajte povjerenje u svaki korak svog čarobnog života. Bez obzira na vašu dob i kondiciju, Walkmaxx Fit patike čine svaki korak zdravim i udobnim. S obzirom na svoj posebni dizajn Walkmaxx Fit patike mogu nositi i muškarci i žene.

 • Walkmaxx Fit Shoes Signature

  POZNATI ZAOBLJENI ĐON

  povećava aktivnost mišića i poboljšava vaše dnevne performanse. Ulijeva istinsko samopouzdanje u vaš korak sa savršenom trakcijom na svakom terenu.

 • Walkmaxx Fit Shoes Signature

  OBLIKOVANI EVA SREDNJI ĐON

  od sitnih mjehurića osigurava dodatnu mekoću i fleksibilnost pri svakom koraku. Lagan, ali čvrst EVA đon pruža osjećaj bestežinskog stanja.

 • Walkmaxx Fit Shoes Signature

  PROZRAČNI

  materijal uravnotežuje temperaturu za vašu ultimativnu udobnost, prilagođava se u skladu sa vašim željama i daje vam slobodu kretanja.

Kako pravilno da izmjerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

Kako da izmjerite dužinu stopala

Ako niste sigurni u tačnu veličinu i širinu svog sledećeg Walkmaxx para, rado ćemo vam pomoći.

Trebaju vam dva lista papira (A4), olovka i lenjir.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  OCRTAJTE STOPALO

  Stavite list papira na pod. Stanite ravno na papir, petama uz zid. Obavezno nosite čarape kakve namjeravate da nosite sa obućom. Osigurajte punu težinu na stopalima za najtačnije mjerenje. Ili vi ili neko drugi - polako ocrtajte vaše stopalo, osiguravajući da olovka i papir budu pod uglom od 90 stepeni.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  IZMJERITE DUŽINU I ŠIRINU

  1. Mjera od zadnjeg / središnjeg dijela pete do kraja najdužeg prsta.
  2. Izmjerite najširi dio stopala sa jednog na drugi kraj.

  Možete izmjeriti nekoliko puta, za što tačnije i preciznije rezultate.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  Pronađite svoju odgovarajuću veličinu

  Uporedite sa vrijednostima u tablici veličina.

  Napomena: Ako se nalazite između veličina, za dužinu stopala uvijek se odlučite za veću veličinu. Za širinu stopala - odaberite širinu kojoj ste najbliži.

Dimenzije za Fit Signature muške patike

Dimenzija

Dužina stopala

(cm)

Širina stopala

(cm)

37 24,2 7,9
38 24,9 8,1
39 25,6 8,4
40 26,2 8,6
41 26,9 8,8
42 27,6 9,0
43 28,2 9,2
44 28,9 9,5
45 29,6 9,7
46 30,2 9,9
Tehničke specifikacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dostupne boje brown, dark blue, dark grey
Dostupne veličine 36-46
Materijal: gornji dio (cipele) PU/fabric
Materijal: unutrašnjost EVA pjena, fabric
Matrijal: spoljašnjost EVA pjena, guma
Walkmaxx linija Fit
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star