Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Pure Slip On ženske papuče

Photo
Video

Walkmaxx Pure Slip On ženske papuče su unaprijeđene papuče sa popularnim dizajnom koji je prikladan svim uzrastima od 7-107 godina, i napravljen od prilagodljivog materijala tako da će odgovarati svim tipovima stopala. One takođe posjeduju sve nevjerovatne osobine iz Pure serije: zaobljen đon koji obezbjeđuje prirodno koračanje i oslobađa tijelo od pritiska, kao i antibakterijski tretman.

Pure Slip On ženske papuče
34,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 048
Stock: 4
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Tehničke specifikacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Walkmaxx Pure Slip On ženske papuče su unaprijeđene papuče sa popularnim dizajnom koji je prikladan svim uzrastima od 7-107 godina, i napravljen od prilagodljivog materijala tako da će odgovarati svim tipovima stopala. One takođe posjeduju sve nevjerovatne osobine iz Pure serije: zaobljen đon koji obezbjeđuje prirodno koračanje i oslobađa tijelo od pritiska, kao i antibakterijski tretman.

Više informacija
Detalji proizvoda

Osjećajte se udobno i elegantno

Walkmaxx Pure Slip On ženske papuče imaju kombinaciju modernog i elegantnog izgleda koji je savršen za dan na plaži, večernje šetnje, sastanke sa prijateljima i sve druge prilike koje ćete sa Walkmaxx papučama provesti lakše i udobnije. Sa njihovim revolucionarnim zaobljenim đonom koji aktivira mišiće i pomaže boljem držanju tijela, ove papuče nude superiorni komfort koji je još više poboljšan sa udobnim i elastičnim materijalom.

Izgledajte dobro i budite zdravi

Stajanje ili pješačenje u papučama može da bude veoma zamorno i nezdravo iskustvo, pogotovo tokom toplih ljetljih dana. Nošenje običnih papuča nije od pomoći, jer se stopala znoje i nastaje nezdravo okruženje usled stvaranja bakterija. Ali Walkmaxx Pure Slip On papuče nude specijalni anti-bakterijski tretman koji će Vašim stopalama pružiti visok nivo higijenske zaštite tokom najtoplijih dana u godini, i spriječiti znojenje tokom dugačkih zimskih dana kada ste unutar prostorija sa pojačanim grijanjem.

Tehničke specifikacije
Dostupne boje crna, gold, silver
Dostupne veličine 36-42
Materijal: gornji dio (cipele) rupičasti PU
Materijal: unutrašnjost antibakterijski mikrofiber, PU
Matrijal: spoljašnjost TPR guma
Walkmaxx linija Pure
Zaibljeni đon Da
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star