Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
ID: 110074324 SKU: 110074324

Wellneo Body Buddy masažer

Ukratko o proizvodu

Otkrijte Wellneo® Body Buddy za vrhunsko opuštajuće iskustvo. Ovaj višenamjenski shiatsu masažer elegantnog izgleda pruža 3D masažu za gnječenje različitih dijelova tijela. Njegova praktična traka za stopala stabilizuje stopala tokom masaže i lako se može ukloniti za kompletnu masažu tijela. Koristite dodatnu čičak elastičnu traku da pričvrstite jastuk na stolicu ili fotelju i pustite da stres nestane!

89,90 €
Club5*: 85,41 €
Wellneo Body Buddy masažer
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Otkrijte Wellneo® Body Buddy za vrhunsko opuštajuće iskustvo. Ovaj višenamjenski shiatsu masažer elegantnog izgleda pruža 3D masažu za gnječenje različitih dijelova tijela. Njegova praktična traka za stopala stabilizuje stopala tokom masaže i lako se može ukloniti za kompletnu masažu tijela. Koristite dodatnu čičak elastičnu traku da pričvrstite jastuk na stolicu ili fotelju i pustite da stres nestane!

Više informacija
Detalji proizvoda

Vrhunska reklaksacija na kraju radnog dana

Cjelodnevno sjedenje u kancelarijskoj stolici stvara veliki pritisak na vaša leđa i kičmu, uzrokujući umor i nervnu napetost. Prezauzeti ste za profesionalnu masažu? Wellneo® Body Buddy elegantnog izgleda je višenamjenski masažni jastuk koji će ublažiti ukočenost mišića. Njegove 2 masažne glave i 16 masažnih čvorova ciljaju sva problematična područja profesionalnim shiatsu pokretom gnječenja.

Wellneo® Body Buddy

Evo šta Wellneo® Body Buddy čini odličnim proizvodom:

  • Opušta umorne i napete mišiće
  • Pogodno za svakodnevno opuštanje tijela i oslobađanje od stresa
  • Opcija zagrijavanja za vrhunsku masažu
  • Lako se pretvara iz masažera za stopala u univerzalni masažni jastuk
  • Shiatsu masaža dubokog gnječenja smiruje ukočene mišiće i osnažuje ih
  • Savršeno rješenje za sve koji imaju nervnu napetost i umor
  • Velcro traka za fiksiranje na stolicu i traka za stopala za fiksiranje stopala
   • Wellneo® Body Buddy

    Shiatsu masaža

   • Wellneo® Body Buddy

    Terapija grijanjem

   • Wellneo® Body Buddy

    2 u 1

   • Wellneo® Body Buddy

    Relaksira i pomaže uklanjanju stresa

   • Wellneo® Body Buddy

    Za kancelariju ili kući

2-u-1 dizajn za maksimalnu praktičnost

Elegantna traka za stopala Wellneo® Body Buddy stabilizuje stopala tokom masaže. Uklanjanjem te trake, masažer se može primijeniti na leđa, ramena, bedra i listove. Za dodatnu praktičnost upotrijebite dodatnu čičak elastičnu traku za pričvršćivanje jastuka na stolicu ili fotelju. Lako se može koristiti čak i u najmanjim prostorima, kad god vam je potreban trenutak da se opustite i relaksirate.

   • Wellneo® Body Buddy

    Ramena

   • Wellneo® Body Buddy

    Leđa

   • Wellneo® Body Buddy

    Bedra

   • Wellneo® Body Buddy

    Listovi

   • Wellneo® Body Buddy

    Stopala

Bez obzira gdje, recite ne stresu

Koristite svoj 2u1 masažni jastuk za trenutno olakšanje dok radite ili kod kuće kada želite djelić vremena za sebe. Ostanite energični i opustite se sa svojim profesionalnim shiatsu prijateljem.

   • Wellneo® Body Buddy
   • Wellneo® Body Buddy

Otkrijte prednosti shiatsu masaže

Kombinujući nježne dodire i pritisak, Wellneo® Body Buddy budi tijelo i daje mu energiju. Cilj ove masaže je i oslobađanje mišićne napetosti i stresa. Stoga uronite stopala u udoban jastuk ili ga koristite na drugim dijelovima tijela. Držanje takvog masažera pri ruci savršen je način da se odmah opustite i relaksirate nakon dugog dana na poslu ili nakon intenzivnog treninga.

Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star