Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
-67%
SKU: 99-1000213179

Green kućne papuče

Ukratko o proizvodu

Opušteno uživajte u danu uz meke Green kućne papuče. Zahvaljujući podstavi od flisa, hladne noge više neće biti problem. Napravljene su od djelimično recikliranih materijala i dolaze u 4 boje.

Puna cijena: 29,90 €


Specijalna cijena: 9,90 €

Green kućne papuče
Grafik veličina
Stock: 1
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Opušteno uživajte u danu uz meke Green kućne papuče. Zahvaljujući podstavi od flisa, hladne noge više neće biti problem. Napravljene su od djelimično recikliranih materijala i dolaze u 4 boje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Papuče koje ćete zavoljeti od prvog trenutka

Opustite se uz nove Walkmaxx kućne papuče koje su napravljene sa idejom da razmaze vaša stopala. Podstavljene flisom, ove će papuče biti nježne prema vašoj koži. Elastičnost materijala čini ih udobnima za gotovo svaki oblik stopala. Gumeni đon omogućava vam da pokupite poštu iz sandučića bez promijene obuće.

Walkmaxx Slipper Green Flat

Opustite se u domu

Osjećajte toplinu i opuštenost cijele dane sa ovim udobnim i klasičnim papučama. Minimalistički dizajn u 4 boje uklopiće se u svaki modni ukus.

Walkmaxx Slipper Green Flat

Napravljene od recikliranih materijala

Ove su papuče djelimično izrađene od recikliranog poliestera dobijenog iz recikliranih PET boca koje je odobrilo udruženje Control Union Certification. TPR u đonu je prirodno biorazgradiv, dok je gornji dio izrađen od više od 50% recikliranih boca.

 • Walkmaxx Slipper Green Flat

  Recikliran gornji sloj

  Rastezljivost materijala omogućava prilagođavanje obuće svakom stopalu.

 • Walkmaxx Slipper Green Flat

  Udobna podstava

  Nježni flis razmaziće vaša stopala svojom udobnošću.

 • Walkmaxx Slipper Green Flat

  Reciklirani donji sloj

  Neklizajuća podloga daje vam dodatnu stabilnost na klizavom terenu.

Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star