Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
SKU: 99-1000225772

Hybrid Court klasične patike

Ukratko o proizvodu

Opustite stopala u patikama izrađenim od prave kože. Patike Hybrid Court Classic možda ne izgledaju tako, ali su napravljene od laganih materijala za savršen lagan korak. Izdržljive su, prilagodljive, prozračne i udobne.

84,90 €
Club5*: 80,50 €
Hybrid Court klasične patike
Grafik veličina
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 048
Informacije ukratko

Opustite stopala u patikama izrađenim od prave kože. Patike Hybrid Court Classic možda ne izgledaju tako, ali su napravljene od laganih materijala za savršen lagan korak. Izdržljive su, prilagodljive, prozračne i udobne.

Više informacija
Detalji proizvoda

Jedne patike za sve prilike

Osjetite udobnost i fleksibilnost mekog đona koji daje podršku i potrebnu prozračnost tabanima. Vaša stopala će ostati suva tokom cijelog dana u Hybrid Court klasičnim patikama. Uložili smo mnogo truda u njihov dizajn kako bi se uklopile u vaš svakodnevni izgled. Lako se kombnuju sa opuštenim i elegantnijim kombinacijama i idealan su izbor za sve ljubitelje mode. Vaša stopala će uživati u njihovoj lakoći i mekoći.

Walkmaxx Sneaker Hybrid Court Classic

Idealne za svaki dan 

Ne zaboravite koliko je važna dobra obuća. Ove patike se mogu pohvaliti sa pravom ekološki prihvatljivom kožom koja brine o vrhunskom kvalitetu i čini ih izdržljivijim. Posebno udoban uložak učiniće ih vašim omiljenim parom obuće.

Održavanje je vrlo jednostavno. Dovoljno je samo prebrisati ih vlažnom ili suvom krpom.

Walkmaxx Sneaker Hybrid Court Classic

Evo zbog čega ćete ih obožavati

Lakoća ovih patika dolazi od 100% EVA đona koji je izrađen sa naprednom anatomskom tehnologijom. U njima se spajaju najbolje karakteristike svake obuće - lakoća i izdržljivost.

Izdržljivost i mekoća u jednom 

Zahvaljujući EVA ulošku ove patike su izuzetno lagane, uprkos njihovom čvrstom izgledu. Prozračan uložak će vam omogućiti svježinu stopala tokom cijelog dana.

Walkmaxx Sneaker Hybrid Court Classic

Posebna udobnost

Unutrašnjost je napravljena od izdržljivih materijala koji se lako prilagođavaju obliku stopala. Pravilna podrška tabanima stabilizuje vaš korak i zahvaljujući tome ćete ih moći nositi svakodnevno.

Walkmaxx Sneaker Hybrid Court Classic

Prava koža

Ove patike su dugotrajne zahvaljujući sloju koji je napravljen od prave visokokvalitetne kože. Lako ih je održavati, a ako ih dodatno zaštitite sprejom ili voskom, možete ih nositi po svim vremenskim uslovima.

Walkmaxx Sneaker Hybrid Court Classic
Kako pravilno da izmjerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

KAKO PRAVILNO DA IZMJERITE SVOJA STOPALA

Ako niste sigurni u tačnu veličinu i širinu svog sledećeg Walkmaxx para, rado ćemo vam pomoći.

Trebaju vam dva lista papira (A4), olovka i lenjir.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  OCRTAJTE STOPALO

  Stavite list papira na pod. Stanite ravno na papir, petama uz zid. Obavezno nosite čarape kakve namjeravate da nosite sa obućom. Osigurajte punu težinu na stopalima za najtačnije mjerenje. Ili vi ili neko drugi - polako ocrtajte vaše stopalo, osiguravajući da olovka i papir budu pod uglom od 90 stepeni.2

 • How to measure your foot - Step 2

  IZMJERITE DUŽINU I ŠIRINU

  1. Mjera od zadnjeg / središnjeg dijela pete do kraja najdužeg prsta.
  2. Izmjerite najširi dio stopala sa jednog na drugi kraj.

  Možete izmjeriti nekoliko puta, za što tačnije i preciznije rezultate.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  PRONAĐITE SVOJU ODGOVARAJUĆU VELIČINU

  Uporedite sa vrijednostima u tablici veličina.

  Napomena: Ako se nalazite između veličina, za dužinu stopala uvijek se odlučite za veću veličinu. Za širinu stopala - odaberite širinu kojoj ste najbliži.

Hybrid Court klasične patike

Dimenzija

Dužina stopala

(cm)

Širina stopala

(cm)

36 24,0 8,2
37 24,6 8,3
38 25,3 8,5
39 26,0 8,6
40 26,6 8,8
41 27,3 8,9
42 27,9 9,1
43 28,6 9,2
44 29,3 9,4
45 30,0 9,5
46 30,6 9,7
Plaćanje na rate? Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star